Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byczyć sieczar

białystok lublin suwałki przemyśl to gorsze dziury niż namysłów

Polecane posty

Gość byczyć sieczar

białystok lublin suwałki przemyśl to gorsze dziury niż namysłów

Gość gość
Namysłów jest 60 km od Wrocławia 40 od Opola 80 od Kalisza 115 od Częstochowy a z Rzeszowa do najbliższego dużego miasta czyli Krakowa jest 200 km z Lublina Białegostoku do najbliższego dużego miasta czyli warszawy jest ponad 240 km z Suwałk to nawet 300 km jak tam żyć :(

Gość gość
zdecydowanie łatwiej, lepiej i przyjemniej niż w wiosce zwanej namysłowem

Gość gość
Masz tak pisać o mieście namysłów to wypieprzaj NAMYSŁÓW to miasto BO MA PRAWA MIEJSKIE I JEST MIASTEM POWIATOWYM) będziesz pisać takie głupoty i obrażać namysłów to znajdź sobie inne forum

Gość gość
prawa miejskie o niczym nie świadczą to JEST wiocha

Gość gość
I żeby pojechać do Krakowa warszawy z tych miast te kilkaset kilometrów to masakra wyprawa na cały dzień z Namysłowa w godzinę można dojechać do Wrocławia czy na uczelnie na większe zakupy do szpitala itp i kilka razy dziennie można tak pojechać w jedną stronę jedzie się około 45-50 minut do Opola w pół godziny można dojechać do Częstochowy w półtorej godziny nawet spokojnie pociągiem do Wrocławia kilka razy na dzień można pojechać dużo osób z Namysłowa codziennie do szkoły pracy czy na uczelnie do Wrocławia jeździ nawet na większe zakupy i potem w ten sam dzień wraca jeśli masz śmieciu obrażać Namysłów to lepiej wcale sie nie udzielaj bo rzygać mi się chce ja moje miasto promuje a ty co robisz?

Gość gość
Ty 9:39 masz obrażać Namysłów to kończę z tobą dyskusje nara

Gość gość
tylko po ch ktoś z Rzeszowa ma niby jechać do Krakowa czy Warszawy poza celami turystycznymi? Wszystko ma u siebie; uczelnie, knajpy, szpitale, kina, teatr itd. A w twoim pierdziszewie nie ma nic, żeby iść do kina czy teatru trzeba tłuc się pociągiem lub pksem do wrocławia. Z rozrywek to tylko napicie się piwa na przystanku pks :D Dziura w peesdu. Ale tego nie pojmiesz bo masz filisterski umysł, który nie łaknie niczego więcej. Mentalność chłopa pańszczyźnianego :o

Gość gość
tak się składa że w namysłowie jest mnóstwo barów restauracji knajp kawiarni sklepów kluby fitness kręgielnie basen stadion klub zapaśniczy dom kultury dyskoteki spa solaria do namysłowa do szkoł przyjeżdżają uczniowie na erasmus jest unikids czyli uniwersytet dziecięcy obiekty sportowe centra handlowe wszystko jest więc nie pisz że nie ma

Gość gość
Niedaleko NAMYSŁOWA około 5 km jest stadnina koni (nie pisz że nic nie ma ) są sale sportowe klub zapaśniczy różne kluby salony masażu odnowy biologicznej prywatne gabinety medyczne kosmetyczne place zabaw dla dzieci kilka km od Namysłowa jest zalew w Michalicach jest szkoła jazdy renoma dom dziecka ,zakład poprawczy ośrodki rehabilitacyjne dla niepełnosprawnych w pobliżu są lasy jest dużo parków

Gość gość
są tam też ścieżki gdzie można sobie uprawiać sport czyli np pobiegać często w namysłowie widze ludzi co biegają czy głównie jakieś baby co uprawiają nordic walking (czy jak to sie tam nazywa czyli chodzą z kijkami) i wg jak możesz namysłów z większymi miastami porównywać

Gość gość
Namysłów to nie dziura ja ci wiele razy uzasadniałem to ty nic nie pojmujesz można pisać udowadniać a ty dalej jak grochem o ścianę wiadomo że nie będzie tam tego wszystkiego co w dużych miastach czyli tramwajów zoo ogrodu botanicznego czy lotniska ale w zamian są inne atrakcje i nie porównuj małego miasta do dużego (po co ja ci to pisze i tak nie zrozumiesz dla ciebie to prawie każda miejscowość w Polsce z wyjątkiem warszawy Krakowa łodzi gdańska szczecina poznania Wrocławia oraz twojego miejsca zamieszkania to są dziury

Gość gość
jakbyś nie wiedział to koło namysłowa jest agroturystyka we wsi rychnów w namysłowie jest kilka hoteli między innymi dworek różany zorza polonia hotel pod lasem itd...

Gość gość
W NAMYSŁOWIE DO TYCH MIEJSC JAK JESTEM NAJCZĘŚCIEJ CHODZE KRĘGIELNIA ,siłownia fitness CENTRUM ROZRYWKI ZORZA ULICA WAŁY JANA III 5 46 100 namysłów BASEN /SAUNA KONOPNICKIEJ 2 46 100 namysłów dom kultury plac powstańców śląskich 2 46 100 namysłów tabu Music club kolejowa 4 46 100 namysłów stadion ulica Pułaskiego ps na ulicy kolejowej w Namysłowie będzie nowa hala sportowa to nie są wszystkie miejsca wymieniam tylko miejsca do których ja chodzę nie wierzysz wyszukaj je sobie na necie ( i dalej twierdzisz że w Namysłowie nic nie ma?

Gość gość
I coś dla ciebie ZABŁOCKI Krzysztof LEK. MED. PSYCHIATRA ULICA REYMONTA 77 46 100 namysłów (A Z MOICH ULUBIONYCH RESTAURACJI JEST CREPERIE wpisz sobie creperie namysłów oraz restauracja stylowa inka oraz restauracja w hotelu polonia oraz limba kulinarium ,pod aniołami do innych nie chodzę

Gość gość
I jeszcze jedno poczytaj sobie o dniach Namysłowa one są co roku w czerwcu już namysłów się na tegoroczne przygotowuje przyjedź to zobaczysz poczytaj też o koncertach i kabaretach w Namysłowie oraz o czohraj bobra fest w Namysłowie

Gość gość
Zobacz sobie to wszystko

Gość gość
Dobra przestaje cie ignorować odpisz a i wpisz sobie również jakubus

Gość gość
z białego do wawy jest 198km idioto :)

Gość gość
nie jestem idiotą to i tak 3 razy dalej niż z namysłowa do wrocławia bo z namysłowa do wrocławia jest 60 km wiem bo mój ojciec kiedyś zmierzył licznikiem w aucie i coś koło tego wyszło poczytaj o tych miejscach w namysłowie

Gość gość
skoro z białego do wawy jest 198 km to z suwałk ponad dwieście ileś km ile jest z suwałk do wawy? ja z namysłowa mam nawet bliżej do katowic jak jadę co roku do zakopanego to a czwórką od krapkowic za opolem jeżdżę aż do zjazdu w krakowie to sie jedzie przez katowice do katowic to około 150 km a do częstochowy z namysłowa to około 115 km ja mieszkam niedaleko namysłowa i kiedyś też mój ojciec z ciekawości jadąc tam szukać nowych odbiorców do firmy to wyszło mu 101 km i w nawigacji u nas z ciekawości sobie sprawdzał i z okolic namysłowa do kalisza to około 90 km do opola też często jak do wrocka jeżdżę i z namysłowa do opola jest 40 km ja do opola przez namysłów nie jeżdżę ja inną drogą jeżdżę i to jest 60 km

Gość gość
do katowic z namysłowa to 150 km ja nie rozumiem jak można w białymstoku mieszkać ja ile jest km z białegostoku do wawy patrząc na mape zgadłem i i tak to trzy razy dalej niż z namysłowa do wrocławia podlasie to bida z nędzą :d

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Ooo