Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi ze chce iść ma studia

Polecane posty

Gość gość

Stomatologiczne z 5 letnim opoznieniem. Będę kończył inne studia za rok. Głupio się z tym czuje "bo co powiedzą inni". Nie chciałbym być posmiewiskiem na garnuszku rodziców. Czuje się zerem.

Gość gość
Inni będą pracować i rozwijać swoje kariery

Gość gość
No idź do warzywniaka jak tobie śpieszno

Gość gość
to dziwne bo wszyscy ida na studia zeby miec lepsza prace a tu autor idzie na kolejne studia. Czyżby jednak nie bylo pracy po studiach? To moze szkoda na nie czasu po to zeby miec papierek i nie miec pracy. Mogles od razu isc na jakies pod katem medycznym tak jak ja

Gość gość
Ale nie każdy się dostaje na medycynę, stomatologię. Są to ciężkie, wymagające kierunki a chętnych jest więcej niż na jakiekolwiek inne.

Gość gość
no i ? ja mam 28 lat i jestem na drugim roku na lekarskim, mam w grupie chłopa około 40. Mam męża i dwoje dzieci ,ale to medycyna jest moim powołaniem.

Gość gość
Krępuje się ze byłbym taki stary

Gość gość
A z czego będę żył. Głupio mi u rodziców mimo że im to nie przeszkadza

Gość gość
no to co? a ja myślisz studiuję i pracuję ? nie ! studiuje dziennie ale mąż bdb zarabia i nas na to stać ,ani przez chwile nie pomyslałam o tym w kategori wstydu bo mąż mnie utrzymuje. Kwesti wieku to już w ogóle nie rozumiem,pewno masz 25-27 lat i lamentujesz ześ stary,w USA ludzie idą na studia i po 40 i to jest normalne

Studia to nie wstyd niezależnie od tego, w jakim się jest wieku. Zdobywanie wiedzy i kwalifikacji powinno być postrzegane jako coś dobrego i pozytywnego.