Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"młoda mamo " 26 lat jesteś?

Polecane posty

Gość gość

co tam słychać u twoje męża fizyka i informatyka który lubi nauczycielki i nie znosi pań z korpo ? jak tam wasz domek czy mieszkanie ? jaka bajkę nam opowiesz?

Gość gość
Ej, a co to za jedna ? Gdzieś tam piąte przez dziesiąte wyczytałam, że ubolewa nad tym, iż okrzyknięto ją tu młodą matką. To jakaś nowa wariatka na kafe?

Gość gość
No bo przeciez jest mloda mama i tak powinno byc.Lepiej byc mloda matka niz stara tym bardziej jak sie ma warunki.Dla mnie mloda matka to od 18 do 33 roku zycia powiedzmy .Wczesniej to wpadka lub patologia a pozniej to stara matka .

Gość gość
Smarkata mama się oburza, bo wolała żeby nazywali ja starowinką :D Dziewczyna ma problemy psychiczne i powinna czym prędzej udać się do lekarza.

Gość gość
nie macie swojego życia i jaracie sie kafeteryjnym tworem? jakiś prowokator robi was w balona, cieszy sie swoją "popularnoscia" a wy przeżywacie

Gość gość
15:00 dokładnie, założycielka tematu zadziwiasz tym ze masz takie płytkie zainteresowania i wylapujesz informacje szczegółowe co kto napisał, pewnie ra osoba robi was w trąby i sama nawet nie pamięta co napisała a ty się tym wzniecasz :D zajmij się czymś pożytecznym bo ci życie przez kafeteriane palce przeleci;) a tak przy okazji jeśli ma 26 lat to dla mnie nie jest młoda matka. Młoda by była 5 lat do tylu.