Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleś wysyła mi smsy ale nie chce się przyznać kim jest.

Polecane posty

Gość gość

Caly czas robi jakieś podchody w tych smsach, komplementuje itp. Ale ni huhu nie chce się przyznać kim jest i jak dzwonie to albo nie odbiera albo ma wyłączony telefon.

Gość gość
a ty mu odp na te smsy?

Gość gość
zaraz wymyslisz topik: wysyłam smsy, ale nie wiem, do kogo

Gość gość
kiedyś też tak miałam jakie to jest beznadziejne.. on się nie przedstawi bo jest nieśmiały matko święta.. to jak się nie przedstawia to koniec pisania i tyle równie dobrze ktoś może robić sobie z ciebie jaja

Gość gość
i chyba potrzebujesz tego adorowania skoro się godzisz na takie coś... nie uważasz że to jest nie fair że on wie z kim pisze a ty nie.. może to jakaś "koleżanka" albo obleśny typ.. jeszcze się wciągniesz w smsowanie zauroczysz a przy spotkaniu będzie klapa bo to facet pod 50.

Gość gość
skąd wiesz, że to koleś? Równie dobrze jakaś dziewczyna może sobie robić żarty. Lub osoba jakoś dużo starsza...

Gość gość
Ja po takich esach napisalam,ze nie zycze sobie kontaktu.Pozyczylam dobrego dnia i sie uciszylo.Podejrzewam,ze to mloda dziewczyna do mnie dla jaj i przypadkowo pisala(ja kobieta).

Gość gość
Nic nie będę odpisywać. To moze byc każdy np. Jakis zulek spod monopolowego lub kolezanka lub mase innych nienormalnych. Tak tylko spytalam ale racja nie ma co sobie d**y zawracać.

Gość gość
ja mialem zamiar cos takiego dzisiaj zrobić. jest taka świetna dziewczyna, uwielbiam ja, całuję jej dłonie i marze o niej, ale nie powiem jej wprost; kocham cie, badz ze mna, bo nie zrozumialaby tego, musze poczekac na wlasciwy czas, żeby jej to moze kiedys wyznac, wiec pomyslelem, ze wysle jej dziś smsa z innego numeru, że marze o niej i co ona na to. Bo wtedy wlacza sie wyobraznia, a kto to, a może to On...jejku to On i zaczyna sie droczenie. Ale uznalem, ze to glupie i choc jestem głupi na jej punkcie, mogloby sie tez okazac, ze ona ma faceta i on by sie wkurzyl, wiec po prostu nic nie napisalem i postanowilem, że jak jeszcze powidujemy sie troche to przystapie do zdobywania i zapytam ja cz kogos ma czy jest wolna.

Gość gość
F**k that autorko, jak cos bedzie chcial konkretnego, to odezwie sie w inny sposob:)

Gość gość
ale jestes idiotka, ze musialam to na forum napisac, bo sama myslec nie potrafisz:O ze przyszlo ci na mysli, ze to ktos kto cie zna i wyciaga od ciebie info, tylko zeka az cos zdradzisz albo sie zblaznisz:D:D:D:D