Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMera

Ide na pirwsza randke

Polecane posty

Gość gośćMera

Facet z ktorym sie juz pare razy na kawe umowilam zaprosil mnie do siebie na kolacje z sniadaniem. Nie wiem co zrobic jeszcze mu nie odpowiedzialam nadmienie ze mi bardzo na nim zalezy ale nie wiem jak sie mam zachowac i jak sie ubrac zeby go nie zrazic do siebie i zeby nie pomyslal sobie ze jestem poszczalska. Prosze doradzcie mi

Gość gość4imp
Możesz się nie ubierać skoro ma być kolacja ze śniadaniem. Spokojnie. :classic_cool: Wystarczy płaszcz,a pod płaszczem bielizna. ;)

Gość gość
To proste Podmyj się i umyj zęby, reszty i tak nie zauważy :-D

"pirwsza randke" :D Zalicz w poczet randek te kawy, na których byliście i od razu ciśnienie z 220 spadnie Ci do ledwo wyczuwalnego :D

Gość gość
Jak Cię zaprosił na kolację ze śniadaniem to chyba oczywiste o co chodzi. Bez sensu, żebyś ubierała się skromnie i konserwatywnie. Co to znaczy, że pomyśli, że jesteś puszczalska. Nie rozumiem kobiet...

Gość gość4imp
Pierwsza randka i od razu śniadanie. Ho(o)jny facet. ;)

Gość gość
Przecież będą rozmawiali o poezji przez całą noc a wam tylko jedno sprośniaki w głowie ;-)

Gość gość4imp
Obawiam się, że rozmowy na temat poezji mogą skończyć się w łóżku. :O Najlepiej porozmawiać o czymś aseksualnym, np. jak oczyszczamy zatoki. ;)

Gość gość
gość4imp dziś Dokładnie. I założyć majteczki w stylu antygwałtek. Takie ciepłe babcine majtasy

Gość gość
15:13 zjedz czosnek i przestań myć joni :D

Gość gość4imp
Dobrym sposobem na uniknięcie zbliżenia jest nie golenie nóg przez tydzień przed łóżkową randką. Ja byłabym jak sopel lodu. :O Majtki to dobry patent, ale obawiam się, że mogłabym wymknąć się do toalety i je ściągnąć, a wtedy... 😭 Tak więc Mera, wóz albo przewóz. Rady dostałaś. ;)

Gość gość
Zaraz za drzwiamialbo w łaziencesiadaj mu cip/ką na ustachale z gracjątak zaczęła się kiedyś moja największa przygoda ze śniadaniemze świeżą maturzystką. ;)4imp jesteś po maturze już?

Gość gość
Tylko sie dobrze zabespiecz i Jakis olejek intymny sobie kup zeby ci sie lekko caly wsliznal a pozniej to juz bedzie leciolo

Gość gość4imp
Egzamin dojrzałości zdałam celująco. Tylko muszę od czasu do czasu powtarzać "materiał". :classic_cool: Majtki w dół, ci=pka na wierzchu. ;) Idę sobie spacerkiem na obiad. Bez kolacji. :( 👄 🖐️

Gość Jadzka0
Seksowna bielizna to podstawa! Jest dużo tych sklepów internetowych, Aless czy inne, na pewno coś znajdziesz dla siebie :)

Gość gość
A ja uwielbiam owłosienie u kobiet w miejscach intymnych: łonowe, przy od-bycie, ale tez pod pachami.

Tia, a przed chwilą na temacie obok liczyłeś na obciąganko 😠 Bzuniu idzie się kąpać, i nie dopuści Cię za ten incydent do łazienki 😡 A mógłbyś skorzystać 😠 Mógłbyś poczuć co to jest szczęście :P

Chodź Smof, idziemy spać. Dziś mam dzień dobroci i przebaczenia, ale pod warunkiem , że masz nutellę przy sobie. ;) Pożegnaj się ładnie z forum i chodź się poprzytulamy :) Dobranoc :)