Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mandaryna321

Zniszczone włosy a odżywki maski itp

Polecane posty

Gość Mandaryna321

Jak w temacie, nie chce się rozwijać, mam bardzo zniszczone włosy po dekoloryzacji, do tego kolor wyszedł żółty ale boję się już z nimi cokolwiek robić, musiałam je ściąć ;( chciałam zacząć używać oleju kokosowego ale ze względu na mały budżet pokusilam się tanioscią i kupiłam ten rafinowany, wczoraj nałożyłam go na próbę, bo czytałam że niektóre dziewczyny też go stosują, niestety nie wiem dlaczego moje włosy byly suche i strasznie się puszyly, czy to dlatego że nie był nierafinowany? Możecie polecić mi jakieś niedrogie szampony odżywki maski? Co może mi pomóc, choć trochę. Aktualnie używam też szamponu Joanna Ultra color żeby rozjaśnić trochę te włosy i zakupiłam odżywkę eveline 8w1 i już sama nie wiem co mam robić.. Dodam że po każdym myciu nakładamy też maskę na włosy..

Gość Amionic777
Zobacz ofertę Chantal, np.: na Hebe. Szybko znajdziesz coś właśnie dla siebie.

Gość gość
Ja Ci polecam odzywke Wax czy jakos tak dla kobiet po chemioterapii. Ja ja stosuje kosztowala mnie 50 zl ale jest bardzo wydajna mam ja juz prawie rok.. I konca nie widac. Nie oczekuj cudow potrzeba czasu aby cokolwiek zadzialalo. Ja to stosuje co 2 dzien bo myje glowe codziennie a w przerwach stosuje 2 inne odzywki co jakis czas zmieniam na przerozne tańsze w hebe kupilam kiedys odzywke za 5zl! I byla zarabista:) takze wystatczu sie rozejrzec. Waxa trzymam na glowie 1h po czym splukuje ja tylko. Na to olejek organowy i spryskuje jeszcze odzywka w sprayu. Wbrew pozorom moje wlosy niebwygladaja jak smalec a dzieki temu nie mam rozdwojonych koncowek i ladne wlosy. A mialam identyczna sytuacje jak ty. Moja walka z wlosami aby doszly do takiego stanu trwala oo 2 lata w ogole ich nie fsrbuje

Gość Mandaryna321
Szukam czegoś taniego na szybko, bo połowa miesiąca a nie mogę patrzeć na moje włosy ;( słyszałam o tej masce z waxa, będę musiała zamówić przez internet bo nigdzie nie widziałam jej w sklepach, domyślam się że moje włosy potrzebują czasu, ale niestety ja nie mogę patrzeć na ich kolor, w ogóle ich nie rozpuszczam, dobrze że mam sombre, Góra jest ciemniejsza ;( czyli waszym zdaniem nie nakładać tego oleju kokosowego? Dziwne wszędzie piszą, że na zniszczone włosy właśnie, dużo czytałam na blogach jak dbać o włosy ale tam są konkretne marki kosmetyków na które na razie mnie nie stać..

Gość gość
Niestety jak szukasz czegos taniego na szybko to ciezko bedzie. Jedynie mozesz sprobowac z maseczka: zoltko + oliwa + kilka kropli z cytryny. Ja nie uzywam w ogole produktow z drogerii, a wyprobowalam prawie wszystko, nawet lavere bez silikonow. Kupuje teraz zawsze szampon ktory mi sluzy i olejek do wlosow. Wszystko zamawiam online (polecam), bo jest taniej niz u fryzjera. Odkad zaczelam uzywac olejku to wlosy mi sie tak nie rozdwajaja i nie odstaja. Balsamow, odzywek po myciu juz nie stosuje. Jak kupisz taki olejek to starczy ci na kilka miesiecy bo uzywasz kilka kropelek.

Gość gość
Nie stać cię na co? Na szampon Babydream za 6 zł czy ten z Fitomedu za 10 zł? Na odżywkę Isana za 5 zł tubka? Na maskę Bioetika 500 ml za 20 zł? Maskę Serical Latte 13 zł za 1 litr? Maski Bingo 15-30 zł za 0,5 - 1 l? Maskę Sleek Line 11 zł za 250 ml? Na olej z pestek winogron czy lniany, który dodatkowo możesz zużywać do sałatek? Olej Babydream za 10 zł? Na silikony do końcówek za 8 zł starczające na ponad rok?

Gość gość
na twoim miejscu pozbylabym sie tych wszystkich odzywek z drogerii, bo to naprawde nic nie daje. lepiej zaopatrzec sie w profesjonalne produkty- sama kupuje tylko te od hair pharmy i w koncu mam normalne wlosy!! zaluje ze tak pozno odkrylam ta markę, ale teraz nadrabiam zaleglosci i staram sie pielegnowac wlosy jak najlepiej :) zajrzyj na ich stronę i wybierz cos dla siebie. mam nadzieje, ze uda ci sie zregenerowac wlosy :)

Gość gość
SREI SRARRRRMY!!! WON z tym żałosnym spamem!!!! :oSREI SRARRRRMY!!! WON z tym żałosnym spamem!!!! :oSREI SRARRRRMY!!! WON z tym żałosnym spamem!!!! :oSREI SRARRRRMY!!! WON z tym żałosnym spamem!!!! :oSREI SRARRRRMY!!! WON z tym żałosnym spamem!!!! :o

Gość Gruszka94
Ciekawe informacje, na pewno mi się bardzo przydadzą. A znacie jakieś dobre sposoby na pielęgnację brody? Ja tego nie potrzebuję, ale mój facet już jak najbardziej. Do tej pory znalazł produkty z http://beardman.pl/kategoria/golenie-na-mokro a zastanawiamy się też nad czymś następnym.

Gość gość
A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!! A wyppppppppppppaieeeeeeeeeeeeeeerdalaj z tym spamem!!!!

Gość gość
Osobiście polecam poszukać jakiegoś "lepszego" salonu i tam pójść po radę, jakieś wskazówki. Poszukaj sobie na www.znanystylista.pl Sama znalazłam tam salon Hedonist we Wrocławiu, do którego mogę się skierować z każdym problemem.

Gość 30latks
ja na włosy robię sobie maseczkę z siarczanu magnezu. Siarczan kupisz na e-natura.pl. Mi pomaga i jestem zadowolona z moich włosów no i koszt nie duży.

Gość gość
Jak masz problem z zżółkniętym blond kolorem to spróbuj moze odzywki absolu speed blond z inoaru? Ona fajnie tonuje taki żółty brzydki kolor. Wiem, ze maja tez szampon- pewnie tez calkiem dobrze sobie radzi z blond pasmami.

Gość gość
Fajnie działają maski i odżywki z Chantal. U mnie sprawdziły się lepiej niż dobrze.

Mi sie dobrze spisala maska kupiona w biedronce, romantico czy cos w ten desen z olejkiem arganowym. Pozniej kupilam z elsev bo zalezalo mi tez na ladnym zapachu, maska magiczna moc olejkow i ona tez byla rewelacyjna, nawet moglam wlosy w miare ok rozczesac ;)

Gość gość
ciezko znalezc idealna , ja ciagle zmieniam maski i odzywki