Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę szybko znaleźć chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Dla -poprawienia swojej samooceny -spróbowania seksu i oswojenia się z nim -opinii otoczenia (jak ktoś jest w związku, jest postrzegany jako zaradniejszy i społecznie ogarnięty) Myślę, że mam spore szanse kogoś znaleźć, bo zanim nie zaczęłam się na dobre odsuwać od ludzi, miałam powodzenie i wielu facetom moja uroda się podoba. Tak, tak, wiem, że zaraz usłyszę, że jestem pusta emocjonalnie, niedojrzała, mam 17 lat etc etc. A wiecie, gdzie ja to mam? Gdzieś. Jestem ładnych parę lat starsza niż myślicie, sporo czasu spędziłam odizolowana od ludzi, z charakteru jestem dziwna i trudno mi się dotrzeć z innymi, mimo, że się staram (ale uczę się udawać, jeszcze trochę) i tak, chcę być w związku z desperacji, chcę poczuć na dobre, jak to jest (bo mój poprzedni związek był krótki). A tak poza tym to czy wy sądzicie, że większość tworzy związki z miłości? Śmiechu warte :). Powiedzieć 'kocham cię' to jest dzisiaj powiedzieć nic... Mówi się to, bo ładnie brzmi i się powinno. A kiedy to jest prawdą?

Gość hotcumshot
Pokaż zdjęcie to może cię przygarne nauczę co to seks przy mnie poczujesz się naprawdę szczesliwa i bezpieczna

Gość gość
zwiazek albo z milosci albo w ogole. z facetem ktory nie bedzie chcial dzieci. innej opcji nie ma. a teraz w********laj xx xx Teściu!!! Teściu!!! ty ciemniaku w rowerek strzyżony! teściu kaman. Teściu ty stary pryku na cyku ty łysa pało w cebrzyku ty skapcaniały baranie beczący na swój zafajdany los!! Teściu!!! ty wyświechtany puzonie, gruby nadęty balonie, wypchany banku bez dna z którego doją teściowa i własny zięć. Teściu!!! ty zardzewiały klamocie, wiszący łachu na płocie, psie uwiązany nad którym wisi łapa i groźny żmii wzrok. Teściu!!! ty wyleniały mamucie wyjący właśnie na drucie, prywatny robocie domowy ja made in Japan compiuter. Ludzie nuż sie w kieszeni prostuje, siekiera z kasą na klepisku taniec wojenny wstrzynają, tramwaj marzy choćby zderzakiem dosięgnąć, miejski fryzjer stal metalową, nierdzewną brzytwę ostrzy, a biedne psisko na widok nadźganego pana samobordową bude wali!! Teściu!! ty cudoku na kiju, teściu ty zapaćkany ryju! teściu ty rozwalony trabancie, ty wyiskany trabancie żyjący w zasięgu wampira, kopany przez babę w tylną intymną część. Teściu ty wyczepany giewoncie oj soliniowa na froncie tym którym władza pantofel i zwykły prosty byle jaki kij, Teściu!! ty frajboju w kalisrakach Teściu!!! ja pragnę ścisnąć cię drutem, celnąć bez łeb starym drutem stuknąć cię drzwiami i rozwalić na tobie okrągły przedpotopowy stół!! teściu ty pingwinie w kalesonach ty snopie!! teściu ty manekinie bez koszuli!!! ty piąty cycku u krasuli ty waląca sie ruino ty zabrzdękolona świnio!! teściu ty pryku zapierdziały!! Teściu ty w mordę przez konia lizany!! ty pluju!! teściu ty amerykański goły wuju!!! stop!! stop orkiestra ! teściu!! teściu !! Teściu!! ty wisz co teściu!!

Gość hotcumshot
Ja mam 30 Ale zawsze jak ktoś mnie pyta o wiek to nie wieży mówią maks 26 -27 ale to może dlatego że dbam o siebie siłownia rower zdrowa żywność i mam ciemną karnacjie

Gość gość
Ale ja nie szukam TUTAJ nikogo. Na żywo wolę. W zasadzie to nawet już mam kandydata, bo jakiś czas temu zaczepił mnie pewien chłopak w knajpce..Ale długo bym z nim nie wytrzymała niestety.

Gość gość
W sumie marzył mi się starszy nawet o 15 lat, ale gdyby traktował mnie jak dziecko albo chciałby być sponsorem - to też odpada. Wiec raczej będę szukać w swoim obrębie wiekowym. Jakieś pomysły, gdzie wypatrywać kandydatów, przeciętnych, ale w miarę inteligentnych i kulturalnych? Tak, wiem, - wszędzie - łażą gdzieś po ulicach, spiesząc na uczelnię albo do pracy :)

Gość gość
daj maila

Gość gość

Gość gość
glupia jestes