Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalozylam sobie konto na badoo, jestem zaskoczona

Polecane posty

Gość gość

tyle brzydkich ryjow juz dawno w jednym miejscu nie widzialam :O okropne krzywe geby, obrzydliwe, brzydal na brzydalu i do tego wygladaja na debili:O Liczylam na cos lepszego, na normalnych facetow, jestem zawiedziona, ze same debile z brzydkimi gebami, niezadbani, jakby wszyscy wyszli z chlewu. Strach pomyslec z kim pisze sie na forach:O:O .... A ludzie mi mowia, ze intenecie mozna kogos normalnego poznac🖐️

Gość gość
he he ciekawe co o Tobie by powiedzieli

Gość gość
Ha ha... i pomysl , ze wstawiajacy zdjęcie, uznał owe foto za najlepsze jakie miał... ha ha... tez chcę kogoś poznac

Gość gość
Ja też chcę kogoś poznać, ale w wirtualnym świecie NIE MA POWAŻNYCH MEŻCZYZN! Ci poważni, to tylko w realu funkcjonują i DAWNO SĄ ZAJĘCI, a w necie sa same "odpady"- gorszy sort!

Gość gość
za to wy takie tam piękne jesteście jak dupa przy sraniu

Gość gość
Będzie dobrze

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
mnie sie wydaje ze normalni ludzie nie maja kont na takich portalach ani nie dają swoich zdjęć publicznie. A na badoo uwazaj, kiedys na tym forum pisal koles co ma tam konto i korzystal z uslug prostytutek :O ale na badoo szukal dziewczyny...

Gość gość
Poważnych mężczyzn należy szukać TYLKO W REALU.

Gość Mirella27
Ludzie nie p********e farmazonów czasy sie zmieniły i różnego typu portale randkowe to tak samo dobry sposób poznania kogoś jak w realu a dla nieśmiałków nawet łatwiejszy inna sprawa jakie kto ma intencje i czy jest szczery ale finalnie jak dwoje ludzi chce sie poznać to i tak sie spotykają w realu a do tego plus jest taki zee wirtualnie przegladajac różne profile jest szansa poznac kogoś kogo tylko w realu nie bylo by nam dane nawet spotkac i many wybór nie spodoba sie ktoś to nie bawiazujemy kontaktu i tyle nie trzeba być chamskim i odrazu pisać tak okropnie o czyims wygladzie!!! Kazdy czlowiek jest wyjątkowy bez wzglesu na urode jestescie żałośni ludzie.

Gość Mirella27
Sorki za błedy to z tych nerwów tak mnie wkurzylo podejscie tych co tak wulgarnie się wypowiadają a autorowi wątku wspólczuje i życze by ktoś o Twojej twarzy powiedział najlepiej prosto w twarz per " ryj "

Gość gość
Mirella27 dziś - czasy się nie zmieniły- CZASY "SKRETYNIAŁY" po prostu.

Gość gość
szukajcie gdzie chcecie

Gość Braniborski
Ja na badoo znalazłem swoją dawną koleżankę ze szkoły.

Gość gość
faceci na badoo i innych portalach są w większości nieatrakcyjni mają naprawdę coś nie tak z ryjami, z sylwetką dlatego szukają po necie bo w realu nie mieli powodzenia

Gość ZdesperowanyMichas
Co wy gadacie, tam siedzo sami przystojniacy 8, 9 i 10/10! 😡 To że nikogo nie możemy znaleźć to tylko i wyłącznie wasza wina puste tępaczki patrzące na wygląd modela! 😡

Gość gość
ile już siedzisz na badu?? :D

Gość ZdesperowanyMichas
Dłuuugo :( wszystko przez was, bo lecicie na modeli i oceniacie po wyglądzie 😠

Gość parorepa
O, widzę że Pani Wybredna się trafiła… I potrafi tylko krytykować. Wydaje mi się, że takie osoby wszystko jedno kogo by nie spotkały, poznały, zobaczyły, to i tak będą krytykować. Zgadzam się z Mirellą, teraz jest tyle różnych portali, że naprawdę można spotkać kogoś sensownego. I w dzisiejszych czasach jest to mimo wszystko jedna z lepszych opcji, w jednym miejscu tyle samotnych osób, tyle osób szukających tego samego co ja. W dodatku z moją nieśmiałością łatwiej rozmawia się początkowo przez internet. Skoro w tak wielu dziedzinach życia pomaga nam internet, to czemu tutaj też miałby nam nie pomóc? Sama po sobie widzę, że na mydwoje poznałam już kilku facetów, którzy naprawdę mogliby pasować do mnie, z którymi mogłabym stworzyć związek. Może coś z tego wyjdzie, kto wie. Ale wiem, że tych osób w życiu realnym raczej nie miałabym szans spotkać. Dlatego uważam, że skoro jest taka możliwość, to warto korzystać z internetu, nawet w takich tematach, jak te matrymonialne sprawy.

Gość gość
Może spróbuj szczęścia na http://snapczat.pl ? Mniej zboczeńców i oszustów niż na tym całym, przereklamowanym badoo