Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

moi teściowie chcą wynagrodzić wnukom błedy wychowawcze i brak czasu dla dzieci!

Polecane posty

Gość gość

mam dość tych ludzi, mieszkam od nich dwa domy, ci ludzie zwalaja mi się na głowę codziennie, mówiłam, tłumaczyłam, była obraza majestatu na tydzien i od nowa.. drugiej synowej robia niezapowiedziane wizyty, ostatnio się dowiedziałam od bratowej i szfagra co im za akcje odwalili, wpadli do nich w niedzielę o 7 rano!! i siedzieli na głowie do 20!! z ich 3 letnia córką, podobno mój teść z tesciową spali razem z nią na podłodze w jej pokoju. co za natręty, jak dalej tak będą robic to bratowa pogoni ich z życia córki i tyle będą widzieć wnuczkę tak jak robię to ja ze swoim roczniakiem!! dlaczego nie mogli mi się trafic normalni ludzie ! o boże! wcześniej wydawali sie tacy spoko i tak się zmienili po urodzeniu dzieci. sami jednego syna oddali na wychowanie ciotce w wieku 5 lat , drugi syn sginał w wieku 11 lat a moj facet został im jako jedynak i teraz chyba chca wnukom zrekompensowac brak czasu itd. są natr etni, okropni, łapią te dzieci w ręce i całują, tesc zionie alkoholem nad tymi dzieciakami. wiem , że polecą komentarze, to dziadki o jeny. ale nie wszystko napisałam we dwie nie lubimy natręctwa i przekupiania dzieci. więc dlatego tak reauguje, starsze koleżanki czy powiedzcie mi, dziadkowie tak reaguja na małe słodkie maluchy? prawda? kiedyś dadzą nam spokój?? ile mam czekąc , jak będą miały po 5 lat to chyba juz sie odczepią?? czy mało???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować