Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieIdealnaJaa

Moje szybkie odchudzanie.. Zapraszam !

Polecane posty

Gość NieIdealnaJaa

Tak konkretnie startuje od jutra. Od jakiegoś czasu ćwiczę, starałam się też mniej jeść udało mi się schudnąć 1,5 kg ale niestety jem strasznie dużo słodyczy, ostatnio miałam ciężki czas i odstawiłam treningi i zaczęłam więcej jeść i niestety kilogram wrócił. Jestem strasznie zła na siebie i wiem że to nie jest żadne usprawiedliwienie, najgorsze jest to że mój cały wysiłek poszedł na marne.. Wkurzyłam się i stwierdziłam że się nie poddam mam do zrzucenia do 4 kg i daje sobie czas do końca maja, mam zamiar opisywać tu swoje zmagania, może dzięki temu będzie mi łatwiej gdyby ktoś chciał dołączyć to zapraszam. Razem może będzie łatwiej :)

Gość gośćd
Ja jestem na diecie, jem potrawy z bloga Anny Lewandowskiej i trochę jeżdżę na rowerze, zobaczymy..

Gość gość
Muszę się pochwalić wynikiem jaki udało mi się uzyskać odchudzając się z Foreverslimem.12 kg mniej w niecałe trzy miesiące dla mnie wielkie osiągnięcie.I wcale nie było to dla mnie takie trudne jak myślałam na samym początku.

Gość gość
Im szybciej chudniesz, tym szybciej waga wraca z nawiązką, wiec przemyśl to szybkie odchudzanie. A jeśli mocno nie ograniczysz słodyczy, będziesz bujać się z nadwagą do końca życia;) Zacznij od tego, że przestań je kupować; nie ma nie kusi. Albo jedz je tylko w wyznaczone dni, albo zastępuj je owocami itp. 4 kg to niewiele, myślę, że można je zrzucić je drobną zmianą nawyków żywieniowych, (ale na stałe) i np. szybkie marsze, albo bieganie 3 razy w tygodniu

Gość gość
Dla mnie najlepszym sposobem na szybkie odchudzanie jest odstawienie słodyczy, makaronów, ziemniaków, itp. W zamian za to najlepiej jeść sporo warzyw i owoców, przytotowywać lżejsze potrawy np. rybę (ja piekłam ryby w folii, np. http://dobreryby.pl/przepisy/pstrag-pieczony-w-folii , żeby nie były tłuste) i przede wszystkim ruszać się! Basen i bieg - najlepsze na zgubienie nadprogramowych kg!

Gość gość
wyobrażałam sobie zawsze że sama dieta da mi dobry efekt. Nie szło jednak. Zaryzykowałam i zamówiłam Slimcea. W diecie NIC nie zmieniałam. Slimcea zrobiła swoje i zaczęłam dopiero chudnąć. Teraz jestem lżejsza o 13kg. Tak, slimcea działa.

Gość klaudia529
Dopóki nie dołączyłam do swojej diety suplementu moja waga stała lub rosła już nie mogłam tego wytrzymać;/ chciałam schudnąć tak po prostu bez jakiegoś wysiłku....moja mama się śmiała,że bez intensywnych ćwiczeń i ścisłej diety nic nie zdziałasz a ja pomyślałam sobie pokaże ci mamo,że można ;) i tak kupiłam sobie African Mango http://szczupla-kobieta.pl i w końcu moja waga częła spadać w sposób po prostu niewiarygodny ;) 1 miesiąc a ja 8kg mniej rewelacja;)

Gość gość
radze po prostu zaczac cwiczyc i wtedy cialo od razu zaczyna sie zmieniac, lepiej sie tez mierzyc niz wazyc bo efekty sa bardziej widoczne w centymetrach:) ja bralma jeszcze tabsy piperine bo mialy najlepszy i najbardziej naturalny sklad ze wszystkich tabletek jakie znalazlam i schudlam 15kg:)

Gość Nimusia012
Jeżeli masz dużą wagę to nie można tak ćwiczyć bo kręgosłup i stawy wysiadają, trzeba zacząć od małych kroków a później dopiero można biegać czy iść na siłownię. Ja zamówiłam sobie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam jeść regularnie i wychodzić na spacery 3x w tygodniu po 2-5km i tak schudłam w miesiąc 8kg!