Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop Polonizacji Europy

W Polscee trzeba być bardzo bogatym aby pracować

Polecane posty

Jeśli w typowej pracy w tym polskim chlewie płacą 7zł/h na rękę - przy czym wymagają przepracowania ponad 200 godzin w miesiącu i zapieprzania za 3 ludzi często bez prawa do jakichkolwiek praw socjalnych i opłacanych składek na NFZ to trzeba być bardzo bogatym aby potem opłacać koszty leczenie i chorób zawodowych. Bo raczej z tej waszej nędznej pensji sobie lekarza nie opłacicie :D :D :D 🖐️

Gość gość
Ty się martw, czy z twojej pensji wystarczy na leczenie stada ciapatych w tej twojej zyeebanej Szwecji. Skończ trollować i wypieprzaj, bo przynudzasz.

Gość gość
jak tam ciapaci, łoją cie w doopala?

Ale przecież "ciapaci" (jak to ciekawie określiłaś) pracują. To polactwo często przyjeżdza na krzywy ryj, śpi po namiotach, pracuje na czarno, a jak zdarzy się takiemu wypadek to płacz i ja muszę ze swoich składek takiemu karaluchowi życie ratować :o

Nawet największy ciapaty nie jest w stanie tak w*****ać w d***la, co polak polaka :classic_cool:

Gość gość
Siła narodu w poszanowaniu Rodaka. Tak więc Panowie i Panie, teraz wasza kolej na budowanie silnej Ojczyzny.

Gość gość
Większość czarnych i śniadych żyje z zasiłków na gromadę dzieci. A ci, co pracują, to najczęściej szorują kible, bo co innego półanalfabeta może robić? Nie wmówisz mi, że tam każdy to lekarz czy inżynier. :D Takich bajek to chyba nawet już durni Szwedzi nie łykają. I na dodatek dokładasz się do pensji takiego Ahmeda czy Alego, bo pracodawcom dopłaca się za zatrudnianie "uchodźców". Żeby nie było, że żaden nic nie robi. A tak na marginesie, kim ty jesteś, jak nie polactwem, które przyjechało "na Zachód" tyrać za grosze, za które Szwed nawet z łóżka nie wstanie? :D

Gość gość
Ja najbardziej nie kumam tego po co ludzie, którzy wyjechali za granice i zieją nienawiścia do Polski, pisza jak to oni "spuścili polskę w kiblu" (taki cytat na forum gazety ktoś napisał), czy "s\rają na polskę" to ja się pytam, czemu tacy ludzie zaglądają na polskie strony, piszą po polsku, skoro tak Polski nienawidzą??? Skoro s\raja na polske i spuścili ją w kiblu to czemu posługuja się jęz. polskim i zaglądaja na polskie witryny??? :O

Gość gość
gość dziś przecież autor jest debilnym nierobem któremu marzy się wieczny socjal i życie na garnuszku podatnika

Tak, tak... Śniadzi i czarni żyją z zasiłków, tylko polacy - ci najciężej pracujący emigranci podtrzymują cały ten dobrobyt :D :D :D :D :D Serio, jak się bierze całą wiedzę o świecie z niezależnej i filmików z żółtymi napisami na youtube to potem mamy takich ekspertów od Szwecji z koziej wólki jak ty. "Ciapaci" pracują jak wszyscy i jak wszyscy korzystają z opieki socjalnej które daje im NORMALNE, CYWILIZOWANE państwo jakim Szwecja - to nie jest somalia europy pokroju polski, że wpłacisz podatki i w nagrodę masz co najwyżej darmowe nadgodziny dla wąsatego janusza który uważa siebie za wielkiego "byznesmena" i rekina światowych finansów :D A kim jestem? Fakt, brzydzę się tego, że jestem z takiej szczurzej nory jak polska. Chciałabym móc się do tego przyznać i nie być automatycznie kojarzona z polaczkowym przygłupem-rasistą, złodziejem i niewolnikiem, gotowym zapieprzać za 2 euro dopóki trzeci garb nie wyskoczy. Niestety, dzięki moim gotowym "rodakom" jest to niemożliwe. Swoją drogą wy naprawdę uważacie siebie za cywilizowany kraj? Wy nawet śmiecie nie macie w XXI wieku w samym środku europy czegoś takiego jak minimalna stawka godzinowa - coś, co kraje europy wprowadzały w XIX wieku. Pracę dzieci też zalegalizowaliście w imię elastyczności dla swoich feudalnych polaczkowych panów feudalnych? :D :D :D

Gość gość
twoja socjalistyczna utopia kończy się brakiem papieru toaletowego w sklepach, octem na pustych półkach sklepowych i ostatecznym bankructwem wszystkich nieszczęśników mających to nieszczęście żyć w socjalistycznej utopii

Socjalizm to masz na Kubie przygłupi polaczku. Szwecja jest państwem kapitalistycznym z rozbudowanym aparatem socjalnym. A sama Szwecja jest w czołówce państw UE jeśli chodzi o wzrost gospodarczy. Ale ty sobie wierz dalej w te polaczkowe hasełka :D

Gość gość
Szwecja za 20 lat będzie krajem trzeciego świata na poziomie ciapackiej zacofanej biedy z Bliskiego Wschodu, i nie wykluczone że zostanie pierwszym Kalifatem Islamskim w Europie.

Przy tempie wyludniania się tego nadwiślańskiego syfu i starzenia się tych co zostali obawiam się, że prędzej twój kraj zostanie pustynią pełną żywych trupów niż Szwecja kalifatem. Ale kto ci broni wierzyć w te polaczkowe brednie :D

Gość gość
Ciapata Szwecja zmieni niedługo nazwe na New Somalia :)

Wy zmienicie nazwę na "Europe please give me some food" :D :D :D

Gość gość
Jak ostrzega raport ONZ, już za kilkanaście lat Szwecja stanie się krajem trzeciego świata. Głównym problemem jest multikulturalizm oraz próba stworzenia przez polityków idealnego społeczeństwa. Z tego powodu, kraj został porównany do ZSRR oraz Korei Północnej.

Źrodło tej wiadomości ( po wpisaniu w google): -zmiany na ziemi -wykop.pl -niezależna.pl -kibice.net Źródeł choćby do bezpośredniego raportu ONZ który by tak stwierdził - BRAK. Ale czego oczekiwać od polaczków? :-D :-D

Gość gość
Szwecja jest już pogrzebana.

Gość gość
Po Szwecji przyjdzie czas na UK i Francję a także Niemcy. To co się dzieje w Europie to tylko idioci nie widzą lub bagatelizują. Wystarczy się przejść po Londynie czy Birmingham w dzień i zobaczyć, co się tam dzieje w wielu dzielnicach. Białym wydłuża się lata pracy, czas pracy, zadłuża, dusi opłatami za wszystko – (szkoła, opieka lekarska, nie wspominając o kredytach hipotecznych), natomiast dla biednych uchodźców z Afryki czy arabskich krajów jest dobrobyt i sprzyjanie im w kwestii rozmnażania. Przecież oni nie martwią się o jakieś składki emerytalne, prawda? Przecież oni nie martwią się o wzrost morderczych unijnych podatków, prawda? Co ich to obchodzi? Oni mają się dobrze czuć w Europie i rozmnażać. Białych wini się już nawet za to, że za długo żyją!!! Tak, zapier…całe życie, a potem jak się zestarzeją to stanowią obciążenie dla budżetów unijnych krajów. Jakoś nigdy nie słyszałem ile podatników kosztują uchodźcy z Afryki czy Pakistanu albo wiele innych różnych narodowości zalewających kontynent. O tym nie wolno mówić. Za wszystko jest winny biały człowiek. A każdy kogo to niepokoi i coś głośno powie na ten temat zaraz jest przyrównywany do tego pana z Norwegii. Byłem parokrotnie w Szwecji pod koniec lat dziewięćdziesiątych i sam widziałem co się działo w tym kraju – zdewastowane szkoły czy inne budynki gdzie znajdowali się uchodźcy z byłej Jugosławii. Tam się płaci jedne z największych podatków i coraz mniej z tego zostaje dla prawdziwych szwedów.

A jeszcze zapomniałem o wolnemedia.net - kolejnym polaczkowym serwisie w którym dominują rewelacje o szczepionkach powodujących autyzm, GMO, reptilianach i żydach :D Typowe źródło z którego polaczki czerpią wiedzę o świecie :D Raport na który powołują się wszystkie te polaczkowe bzdury jest tutaj: http://www.rrojasdatabank.info/HDRP_2010_40.pdf - jest on sprzed 6 lat i nie ma w nim nic o upadku Szwecji. Cóż, ciężko oczekiwać od narodu którego średnia IQ jest analogiczna do statystycznego upośledzonego z europy zachodniej, aby posiedli wiedzę weryfikacji najprostszych źródeł - i to jeszcze po angielsku. Ten naród łyknie wszystko :D :D :D 🖐️

Dobrze, że ciebie nie było w Szwecji w latach 80 tych. Wtedy dopiero zobaczyłbyś zdewastowane szkoły czy inne budynki przez polactwo które zyskało status uchodźców po stanie wojennym. :O

Gość gość
Ja prawda, nie ma nic gorszego nic pracować w polsce, za polską wypłatę, z polakami i dla polaków . Nie wróciłabym do tego burdelu nawet gdyby oferowali takie same pieniądze co w UK.

Gość gość
wieczna beka z polaczków od 20 lat wieszczących upadek zachodu, a nie widząch że ich polska od dawna jest państwem upadłym :D

Ja już wróciłam z pracy, a wy polskie robaki pewnie będziecie do 18 zapieprzać aby wasz polski Pan, którego nazywacie szefem mógł sobie kupić trzecie auto :D Tylko wyśpjjcie się bo jutro znowu do roboty na 4 rano :D