Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna1369

Randka i co teraz mam zrobić?

Polecane posty

Gość Niepewna1369

Słuchajcie, mam taki problem. Zalogowałam się na forum na którym pewna użytkowniczka poznała mnie ze swoim znajomym (oczywiście najpierw we dwie rozmawiałyśmy). Rozmawiałam jakiś czas z tym facetem i rozmawiało nam się wirtualnie bardzo dobrze. No i dzisiaj spotkałam się z nim na randce. Nie było źle, ale nie było i też idealnie. Facet jest miły i przyjemny, ale ma też takie cechy, które mi bardzo przeszkadzają. I właśnie w tym momencie nie wiem co mam zrobić. No bo wiem, że on chciałby ciągnąć naszą znajomość, bo mi to wprost powiedział jak się rozchodziliśmy do domu, ale ja... nie wiem czy chcę to ciągnąć. Nie czułam tego czegoś - rozmawiało mi się fajnie, ale już nie tak jak wirtualnie. Bardziej jak z przyjacielem, albo może bardziej materiałem na dobrego przyjaciela. I właśnie nie wiem co mam teraz zrobić. Nie jestem pewna czy chcę tą znajomość kontynuować, ale jest mi tak trochę głupio zakończyć ją po pierwszej randce, bo gość jest naprawdę spoko i miły. Tylko czy jest sens to ciągnąć skoro nie wiem czy coś z tego wyjdzie? Niby po jednej randce nie powinno się od razu stwierdzać, ale no... Nie mamy jakoś szczególnie pokrywających się nawet znajomości. Jest mi go jednak szkoda i tak dziwnie, bo znajoma z forum go "poleciła" i czuję się jakbym też jej zaufanie zawiodła... Co mam zrobić? Ciągnąć to czy powiedzieć mu wprost na komunikatorze, że nie chcę. I jeżeli to jak?

Gość gość
nie zauroczyłaś się i nie poczułaś żadnej chemii. Mój chłopak też ma wady (któż ich nie ma), ale po pierwszej randce z nim nie mogłam zasnąć z wrażenia (on podobno też), a po dwóch spotkaniach czułam jakbym mogła góry przenosić. Od samego początku poczułam, że to "to". Co do Ciebie- może poczułabyś do niego coś z czasem, jakbyście się lepiej poznali (no chyba, że zupełnie nie podoba Ci się z wyglądu i np. nie wyobrażasz sobie całowania z nim).

Co mam zrobić? Ciągnąć to czy powiedzieć mu wprost na komunikatorze, że nie chcę. I jeżeli to jak? x ludzie na forum maja ci powiedziec co masz zrobic? nie znajac twojego amanta? puknij sie w leb

Gość gość
Ja też spotkałam się z pewnym chłopakiem poznanym wirtualnie. Tam rozmawiało nam się świetnie, na żywo klapa, nie spodobał mi się z wyglądu. Odrzuciłam go po pierwszej randce, on chciał dalej się spotykać. Teraz żałuję po czasie swojej decyzji. Nawet nie wiem czego. Chłopak mi się nie podobał, trudno mi wyobrazić sobie całowanie z nim, ale wiem, że sprawiłam mu przykrość i zle potraktowałam jako człowieka. Dlatego ja na Twoim miejscu spotkałabym się z nim jeszcze na stopie koleżeńskiej. Idźcie do kina, zoo, na rower. Zróbcie coś razem, nie siedźcie tylko i nie patrzcie się nad siebie. Może się przekonasz do niego i okaże się fajny. A co Ci w nim przeszkadza? Jakie cechy?