Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duży problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem . Mam chłopaka od roku (taki zwykły szczupły jak patyk inny od wszystkich innych). Chłopak od roku prawie codziennie robi mi minetkę. Czasami jedną czasami więcej. inny seks też bywa . Tylko problem z tym że nie rozumiem go. Miałam wielu chłopaków. bo bardzo ładna jestem przeważnie jakiś kretynów aż wstyd się przyznać. I przeważnie było tak, że piepszyli mnie bardziej z zafascynowania . np. (Łał ale sukę mam itp.) mało chyba było w tym miłości. bardziej traktowali mnie jak przedmiot lub fajną d**eczkę. i nie zbyt chętni byli by robić coś dla mnie. myśleli o swoich potrzebach. i mało kiedy i mało który z moich eks lizał mnie. A Temu nie wiem co dolega. ? Czemu On inny jest ? czemu ciągle chce to robić. I nie ważne czy jestem Umyta czy nie. Jak się nie myje to i tak mi zrobi Grey_Light_Colorz_PDT_15 a potem mnie jeszcze wykąpie. Traktuje mnie jak Boginie. Czemu się tak stara ? to jest miłości ? on mnie kocha czy to cos innego czy może coś więcej .? ja czasami jestem taka nie dobra dla niego a on robi wszystko o co poproszę. Rozmawiałam z koleżankami i żadna nie miała takiego chłopaka. Boję się że nie odwzajemnia jego zaangażowania. napiszcie rady, opinie i co o tym myślicie. albo coś z własnego doświadczenia bo mam mętlik w główce. Pozdrawiam Ania.

Gość gość
Ile mass lat Ania? Tez lubie robic swojej kobiecie minetke ten zapach I smack mnie podnieca

Gość Paweł2016
ANIA........moja dziewczyna ma 23 lata i kiedyś oral przed sexem to robiła mi zawsze 30min minimum a ja sie odwzajemnialem, a teraz nic nie robi a sex 1 na tydzien i tylko na pieska ;(

Gość gość
Czemu On się tak stara ? jeszcze z rok i wyliże mi wszystkie włoski. wyłysieje. koleżanki żartowały że soli mu brakuje. Ale to żarty. A tak poważnie o co biega ? Nawet jak mu zrobię sceny , wyzywam, zrobię awanturę . Nic się nie zmienia nadal. Inni mieli wyj****e. Obchodziło ich tylko by umoczyć. Czemu on tak o mnie dba? i czemu tak się stara ? Ania444

Gość gość
Weź lepiej go zacznij doceniać, a nie się zastanawiać , czy jest normalny. Jeśli robi dla ciebie wszystko to podziwiam i zazdroszczę

Gość gość
Rzuc go zanim zjeebiesz mu zycie

Gość gość
Nie umówie się z wami. a teksty "rzuć go" zostawcie dla siebie. Niby po co by trafić na takiego młotka jak ty . Bardzo się cieszę że jestem z nim tylko nie rozumiem jego tak jak bym chciała. bardzo podoba mi się to. Ale nie wiem jak o niego dbać.

zwyczajnie zdaje sobie chlopak sprawe ze nigdy w zyciu taka fajna dziewczyna na niego nie poleci, wiec proboje tej nieba uchylic... sama napisalas on taki sobie zwykly Ty bardzo atrakcyjna... czy to milosc? tak, tak wyglada milosc. Koles zrobi dla Ciebie wszystko, bo wie ze juz nigdy takiej dziewczyny nie bedzie mial i bedzie w zwiazku z tym wzdychal do Ciebie do konca zycia

Gość gość
Tak. tak. wiem, wiem że sie stara. nie ma problemów z erekcją każdy ma lepsze lub gorsze dni, sęk w tym czemu inni tego nie potrafią. Udają twardzieli a tak na prawdę ciapy z nich i nic w zamian nie dają. A on złamał mi wszystkie schematy. Problem w tym że JA NIGDY nie przypuszczałam, że będę miała takiego chłopaka. Zazwyczaj chciałam żeby te wszystkie cechy miał któryś z poprzednich ale oni ich nie mieli . Przeważnie chciałam żeby ci co mi się podobają mieli takie cechy . Ale jakoś wyszło, że trafiło na chłopaka którym bym się nie zainteresowała gdyby nie moja ciekawości. W dodatku niektóre koleżanki sugerowały na początku że stać mnie na dużo lepszego. Głównie chodziło o to że za szczupły jest i nie miał kasy tylko kilka pomysłów. No troszkę pracy było trzeba włożyć, ale w sumie to sama przyjemności, bo musiałam go troszkę ubrać, i nauczyć na co ma zwracać uwagę. Ale teraz ma pracę i kasę, lepiej się ubiera bo mu kupiłam co nie co . Robi prawko i przymiarka do pierwszego samochodu. Teraz myślę że nigdy nie mogłam dużo lepiej trafić. ps: może przez te powalone stereotypy że facet powinien być duży, bogaty z furą my nie dopuszczamy możliwości, że z przeciwieństwem będzie nam lepiej bo są lepsi bardziej się starają i troszczą o nas i przede wszystkim szanują. Może o to właśnie chodzi. :) ?? Ania444