Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną, czy wyczują alkohol jak się trochę napije ?

Polecane posty

Gość gość

Pytam bo bardzo sie stresuje, nie bylam na zadnej rozmowie od dawna, mozna powiedziec że młodość przesiedziałam w domu jako pasożyt, mam problem z nerwicą, samooceną, leki typu Xanax w ogole na mnie nie działają, po hydroksyzynie jestem otępiała jak stara baba z alzheimerem, tylko alkohol mnie rozluznia, poprawia nastrój, jestem pewna siebie, usmiechnięta... rozmowe mam o 11, wiec myslalam zeby się napić troche rano...potem porządnie umyc zęby, wyczują alkohol ? nie chce się zataczać tylko troche wypić na rozluznienie, powinnam dostac u nich prace, ale wole byc na haju, na trzezwo będe się jąkała, trzęsła :O

Gość gość
rozumiem, ze to prowo

Gość gość
myslisz ze nie widać jak ktoś jest po alkoholu ?

Gość gość
alkohol jest największym wrogiem

Gość gość
Nie wyczuja jeśli napijesz się wódki. Jednak zauważą bo z postu wynika że wodka rano Cię upije. Stracisz kontrolę nad sobą. Skoro wiesz że zawalasz to przestań się denerwować. Idź tam tak, jakbyś przyszła z ciekawości. Zamiast udowadniać jak bardzo chcesz tam pracować pytaj co oferują i czy warto się starać. Pamiętaj że to Twoje życie chcesz tam spędzić i to wielka cześć. Nikt Ci Laski nie robi że będziesz na niego pracować, to Ty łaskawie skorzystać z z atrakcyjnej oferty :-)

Gość gość
nie warto, autorko. ja, jako wieczna pesymistka, stwierdzam, ze zawsze znajdzie sie jakas taka jedna osoba, ktora ma czuly wech. ba! ja sama mam taki :D :P wystarczy, ze im sie wyda, ze czuja alko i koniec, po robocie. wiec, naprawde nie warto. idz, powiedz co masz do powiedzenia, przezyjesz to jakos, potem wroc do domu i wypij nawet cala butelke ;)

Gość gość
pij a będziesz łatwiejsza

Gość gość
zapal se zioło, nie wyczują