Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia098

Zdradzilam.

Polecane posty

Gość Marysia098

Cześć, nie szukam tutaj jakiegoś rozgrzeszenia tylko zdania innych na ten temat. Mam 20 lat, że swoim chłopakiem jestem od 3 lat. Za rok bierzemy ślub. Jest on naprawdę świetnym chłopakiem, zakochanym we mnie po uszy. Czasami aż wydaje mi się że za bardzo mi to okazuje bo przez to wiem że cokolwiek bym nie zrobiła to on jest tak bardzo za mną że i tak mi wybaczy. Zdradzilam go ze swoim przyjacielem, bez żadnych uczuć, wyłącznie dla przyjemności. Nie był to raz tylko już cztery razy a ja nie mam żadnego poczucia winy, nie żałuję tego a chyba powinnam.

Gość gość
Jestes mloda wiec chec sprawdzenia jak to jest z innymi jest naturalna. Zastanow sie tylko czy to jest warte, bo jak chlopak sie dowie to stracisz go i co wtedy?

Gość gość
Uważam,że jesteś zbyt młoda na ślub, za rok będziesz żoną i jeszcze gorzej będzie. Teraz puszczasz się bedac singielka,a puszczac się w związku malzenskim to wielki grzech.

Gość gość
najpierw zdradzasz potem piszesz o tym na publicznych forach jutro będziesz to opowiadać koleżankom pojutrze nagrasz film w wstawisz do netu? powiem ci jedno: NUUUUUUUUUDA, zdradzać to każdy potrafi, banał na maksa

Gość gość
PROVO :-D Durne jak to prowa. Zrobić z siebie dziwkę żeby inni cię obszczali Pewnie facet założył temat i się smieje

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest 60 km od Wrocławia i 40 od Opola znane piwa z browaru namysłów to zamkowe złoty denar namysłów pils kuflowe plum kozackie basztowe

Gość gość
Ja to nie rozumiem takich kobiet. Powiedz facetowi ze chcesz trójkąt i tyle. Poznasz jak to jest z innym, bez kłamstwa i jeszcze facet będzie skakał z radości ze ma wyzwolona narzeczona.

Gość Marysia098
Trójkąt odpada. Już nieraz z nim o tym rozmawiałam to on ze chyba nie mówię poważnie i że nie mógłby na to patrzeć jak ktoś mnie dotyka.

Gość gość
Marysia098 dziś Spietralaj z forum, tylko zaśmiecasz Z nudów?