Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nocleg a alergia Zielona Góra

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chciałbym spędzić z narzeczoną kilka dni w Zielonej Górze . szukam jakiegoś fajnego i przytulnego lokum do noclegu. Nie mam większych wymagań, ale moja narzeczona jest alergiczką na kurz i obecnie jest na diecie, czyli jest potrzebny dostęp do aneksu kuchennego. Może ktoś zna przytulny pensjonat? Pozdrawiam!

Gość gość Aleksandra
hej ja często bywam w Zielonej Górze, bo mam tam często klientów, dla mnie też ważny jest aneks, bo lubię gotować i po spotkaniach z klientami to dla mnie największy relaks :) od jakiegoś czasu nocuję w Apartamentach na Placu Słowiańskim, właśnie przez aneks, ale też bliskość do centrum i CZYSTOŚĆ, nie zawiedziecie się na pewno

Gość gość
Już się martwiłem, że nikt się nie odezwie, ale fajnie, że znalazła się przyjazna dusza, która podpowiedziała o odpowiednim lokum. właśnie patrzyłem w internecie na ten apartament i wygląda całkiem całkiem. Myślę, że się skuszę na tę propozycję. bardzo dziękuję za pomoc.

Gość gość
Cześć! Znam to miejsce tzn. apartamenty na Placu Słowiańskim i powiem krótko:to doskonały wybór! Często tutaj nocuję z powodu specyficznej pracy zawodowej i wszelkie wygody i wysoki standard w pełności mnie satysfakcjonują. Polecam i pozdrawiam!

Narzeczona bierze jakieś leki na alergię? Obecnie jest masa tabletek do walki z objawami ostrej alergii, ja również jestem uczulona na wiele rzeczy. Poczytaj np. o tym leku www.alergia-allegra.pl. Przyjmuję go już dosyć długo, jest świetny i z całą pewnością poradziłby sobie z alergią na kurz.