Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym od razu poznajecie ,że kobieta jest inteligentna i nie jest pusta??

Polecane posty

Gość gość

czy sa takie cechy ktore jakos od razu widac w pierwszym kontakcie z daną kobietą> pytam bo jakis ciągle mam nieszczęscie spotykac na swej drodze kobiety ,które studiują kierunki typu prawo i inzynieria ..a jednak nie są zbyt inteligentne ..po czasie wychodzi ,że liczy sie dla nich tylko kasa i ciuchy i jedyne tematy do rozmowy to własnie kosmetyki i ubrania.

Gość gość
Wydaje mi się że mało mówią, zastanawiają się dłużej przed odpowiedzią na jakieś głębsze pytanie, nie trajkoczą , nie wylewają słów jak wodospad, potrafią powiedzieć coś co się zapamiętuje jako mądre słowa. Ja tak mam.

Gość gość
WSZYSTKIE KOBIETY DUŻO MÓWIĄ:)

Gość gość
Nie da sie ocenic inteligencji po 5 minutach ,pierwsze wrazenie moze byc mylne , mozesz jedynie okreslic czy ktos Ci sie fizycznie podoba i ewentualnie czy nadajecie na tych samych falach ..

Gość gość
kolejna sama zadaje pytania i sobie na nie odpowiada

Gość gość
jeżeli pytasz po czym poznać inteligentną osobę to znak że inteligencja jest ci obca!

Gość gość
Sperma jej kapie z waginy, więc pusta być nie może

Gość gość
PO TYM ,że studiuje prawo ,medycyne ,chemie lub matematyke:)

Gość gość
kolejna autorska odpowiedz

Gość gość
Sami kreujecie taki typ kobiet, dlatego to tak bardzo mnoży sie, jak grzyby po deszczu. Kazdy jest jaki jest, nie istnieją zewnętrzne objawy, ktore moga świadczyć o tym, ze dana osoba jest inteligentna. Miedzy wierszami, większość mezczyzn odrzuca kobiety, ktore maja odmienny punkt widzenia, nie podlegają sztampom. Dobra ide stad:) pozdrowienia od kobiety:)

Gość gośćbob budowniczy
kobiete jak cegłe trzeba stuknąć żeby wiedzieć czy to nie pustak

Gość gość
Po sposobie w jaki mówi.

Gość gość
nie chcesz być pusta? wypnij dupsko i pozwól że cię wypełnię

Gość gość
Racja faceci sami nie widza czego chca czy pustej czy inteligentnej. Jak dziewczyna zaczyna używac wyniosłego języka lub bardziej skomplikowanego słownictwa to zaraz wyzywają taką od nudziar jak dziewczyna pierniczy jakieś głupoty itp. to tez be. Serio więcej jaka to jest dla was dziewczyna która wam się podoba? Co według was powinna mówić taka dziewczyna żeby was sobą zainteresować?

Gość gość
@gość dziś x Powinna milczeć.

Gość gość
WSZYSTKIE KOBIETY DUŻO MÓWIĄ - to w takim razie nie jestem kobietą..mało mówię,jestem introwertyczką spokojną i nieśmiałą :P

Gość gość
@gość dziś Nie szukasz męża?

Gość gość
Hehe, ja tak samo, skoro wszystkie to muszę być mężczyzną. Też introwertyczka. Na imprezach tematy przelatują mi jak osy przed nosem, zastanawiam się jak to jest być tymi osobami które wciąż nadają, stwierdzam że nie mam nic do powiedzenia na jakieś błahe tematy. Dopiero muszę znaleźć jedną-dwie bratnie dusze i konkretny temat do rozmowy.

Gość gość
Nie no. Impreza, alkohol, rozluźnienie a Ty pewnie z poważnym tematem wyjeżdżasz? Inteligentna osoba umie się dostosować do sytuacji, a nie kazda sytuacja wymaga mądrych rozmów.

Gość gość
Życie jest pełne pułapek, np. ktoś może być mało ogarnięty pod względem takiej szkolnej wiedzy, ale potrafić ciekawie opowiadać, w ten sposób, że jest dobrym rozmówcą, a to chyba ważniejsze niż samo wysokie IQ. Jeśli chodzi o jakieś życiowe ogarnięcie i zainteresowania to też może być różnie, np. laska może być super inteligentna a jednak rozmawiać dużo o ciuchach i kosmetykach. Albo też trafisz na dziewczynę o bardzo bogatym wnętrzu, ale nie potrafiącą o nim opowiedzieć, więc pewnie tego wnętrza nie zobaczysz i pójdziesz dalej :P

Gość gość
Nie chodzi mi o to że poważny temat, ale konkretny, np. przygody z jakiejś podróży. Albo zajęcia z czegoś tam. A nie latanie z tematu na temat, 10 kwestii w ciągu minuty i nic to nie wnosi.

Gość gość
Tak naprawdę nawet rozmowa o deszczu jest "mądra", bo służy chociażby zacieśnianiu więzów społecznych, a dbanie o stosunki społeczne na pewno nie jest głupie.

Gość gość
Nie szukasz męża? - nie, jak będzie ktoś miał być sam sie znajdzie :)

Gość gość
a ja nie chodze na imprezy i nie pije alkoholu bo nie lubię.

Gość gość
Być może taki mam gust, ale....inteligentna kobieta nie powinna przejmować się konwenansami, zdecydowanie nie ubiera się tak jak jej koleżanki czy gazetki mówią, z tym trajkotaniem też zgadzam. Powinna każdy temat widzieć jako interesujący nawet jeśli nigdy nie miała z danym styczności, bo to świadczy o jej otwarciu i chęci zdobywania nowej wiedzy. Myślę, że takie są raczej wycofane i zagłuszane przez swoje głośniejsze, otępiałe rówieśniczki. Chociaż nie zawsze cicha introwertyczka jest inteligentna. Może po prostu nie mieć nic do powiedzenia i ta może być faktycznie nudziarą. Ludzie są różni. Jak dla mnie u kobiety liczy się najbardziej to, czy jest dobra i nie dba tylko o sobie i o swoje paznokietki. Taka, która nie tylko wymaga, ale i potrafi coś dać i czymś Cię zdziwić. Raczej skromna. Bardzo możliwe, że wszystko to jest jakimś wyrazem inteligencji.

Gość gość
Z paznokciami się zgodzę (to ja, ta od trajkotania bez ładu). Nigdy nie malowałam tych u rąk. Widzę nawet, że niektórych to kręci. A tak serio, to np jak wchodzę na profil jakiejś laski na FB, i widzę w zdjeciach: ona , ona, ona , ona, ona a na tablicy w zdjęciach do tego paznokcie, to na 90% nie jest inteligentna ;-)

Gość gość
Hmm wyglad istotny bardzo dla faceta skromna w jakis wiekszy sposob rowniez ale mezczyzna jest wzrokowcem. I seksapil tez bardzo wazny. Charakter to nastepne istotne sprawy wyrozumialosc dbalosc inteligencja chumor i dobre serce bez nastawiania tylko na kase .

Gość gość
gość dziś bo to dwaj różni faceci.