Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja przyjaciolka cholernie nadskakuje swemu facetowi..CZY WY TEZ TAK ROBICIE?

Polecane posty

Gość gość

Moja PRZYJACIÓLKA poznala niedawno faceta (ostatni ją zostawil przed samym slubem i tez byla dla niego bardzo dobra i gotowala mu itd.) Ona doslownie tego nowego faceta zaglaskuje..gotuje mu ciagle pyszne obiadki..wszystko robi by on byl szczęsliwy ..by mu sie podobać.. Mnie sie juz smiac chce z tego....ciągle tylko slysze jak ona do niego mówi :"karolku to ,karolku tamto".. On dzwoni ,że wlasnie robi sobie pranie a ona na to:"karolku przeciez wiesz ze jakbym u ciebie byla to bym ci zrobila pranie i jedzonko".. Nieraz zle sie czuje ,ale ma zaplanowane wyjscie z karolem..i ja jej mowie ,żeby to odwolala jak sie zle czuje a ona do mnie :"nie moge tego zrobic karolkowi..on tak chce zebysmy szli tam,przeciez ja mu tego nie zrobie bo on juz jest smutny jak uslyszal ,że nie pojdziemy "... KAROLEK UWIELBIA JAKĄS MUZYKE TO ONA SLUCHA TEGO SAMEGO..KAROLEK UWIELBIA JAKIES FILMY TO ONA JE OGLĄDA.. KAROLEK GRA NA GITARZE TO ONA SOBIE KUPIC GITARE CHCE ,ŻEBY TEZ MU ZAIMPONOWAC ,ZE NAUCZy SIE GRAC.. WSZYSTKO ROBI POD TEGO FACETA.. Ona robi wszystko co sie jemu moze podobac.. On ma swoje pasje -to ona robi to samo..zyje jego pasjami..wszystko robi to co on lubi..absolutnie wszystko pod karolka jest w jej zyciu teraz robione.zeby tylko karolkowi sie przypodobać i zeby karOlek ją chwalil jaka ona jest super.-Ciągle mówi do mnie tylko cos w ten deseń:"ty wiesz ,że karolek powiedzial mi ,że jestem taka super dziewczyna ,ty wiesz ,,że karolkowi sie podoba jak tak sie zachowuje?" czy to jest normalne?

Gość gość
Skoro go kocha to co w tym dziwnego? Ludzie różnie sie dobierają. Nam nic do tego. Lepiej tak niż mieliby sie kłócić o wszystko. Widać para jest zgrana i ok.

Gość gość
obrazila sie na mnie jak jej powiedzialam ZE FACECI NIE LUBIA TAKICH KOBIET I WOLA GONIC KRÓLICZKA.. ODPYSKOWALA MI ,ŻE jej karolek wlasnie to w niej kocha ,bo wczesniejsza jego eks byla niedostepna i olewala go, a do tego przespala sie z jego kumplem.. Jej karolek podobno zachwycony ze znalazl taki skarb i powiedzial ,że nieprawda jest ze faceci kochaja zołzy..wrecz przeciwnie. do tego ona powtarza mi nonstop ,ze znaja juz sie rok i jeszcze sie ani raz nie poklocili.spotykaja sie tylko na randki w weekendy wiec chyba ciezko im sie poklocic wg mnie.ona mieszka od niego 200 km odleglosci.gdyby codziennie sie widzieli to chyba facet by sie znudził tym jej nadskakiwaniem. ja jestem ciekawa tylko czy wg was faktycznie faceci wola takie kobiety?

Gość gość
O matko! A ta dziewczyna wie, że jest jakieś życia poza Karolkiem?

Gość gość
TO MOJA PRZYJACIOLKA i nie chce jej oceniac negatywnie ,ale ciekawa jestem jak wy na to patrzycie.. ona ma swoja prace ,a on swoją więc zycie poza karolem ma..ale pasji zadnych nie ma swoich..zje tylko pasjami karola.. jej zycie wyglada tak ,że tylko praca a w domu siedzi ciagle na smartfonie lub skajpie i z nim pisze ..zadnych pasji własnych nie ma. ona natomiast ma rozne pasje i je realizuje..o co ona ma chyba pretensje..kiedys mi mowila ,że wkurza ja ze karolek jej nie zabral ze soba gdzies tylko pojechal z kolegami ,z którymi laczy go wlasnie pasja. ona ze mna sie nie spotyka prawie wcale..bo karolek wazniejszy itd..

Gość gość
mialo byc ze on ma pasje a ona nie:) sorki za literówki ,ale pisze za szybko:) zapomnialam napisac jeszcze ,że przyjaciolka ma 29 lat (moze wiek ma znaczenie)

Gość gość
Haha makabra, nigdy taka nie byłam

Gość gość
Tak, wiek ma znaczenie, jest zdesperowana i nie potrafi żyć bez faceta, przykre.

Gość gość
wczesniejszy facet zostawil ja przed planowanym slubem i stwierdzil ze jej nie kocha..nie rozumialam tego bo ona byla dla niego taka dobra....a on byl chamem i alkoholikiem. od razu kiedy ją rzucil zaczela szukac nowego chlopaka..nie potrafila byc sama ani jednego miesiąca.no i znalazła karolka:)

Gość gość
nie dziwie sie jej z drugiej strony. ja juz mam meza i dziecko i wszystkie nasze wspolne koleżanki z liceum juz maja rodziny.tylko ona jest bez męza i dzieci..może to dlatego tak zdesperowana jest.bo wszyscy ja wytykaja palcami ,że stara panna itd..

Gość gość
No i ok. Znalazła i ma. A co Tobie do tego? Fajna z Ciebie "przyjaciółka" że tyłek swojej przyjaciółce na forum obrabiasz. Nie ma co :(

Gość gość
Ten karolek nie zwraca na ciebie uwagi co? Dupka boli :) To ,że chce mu się przypodobać to nic złego skąd wiesz ,że w domu to on nie liże jej tyłka?

Gość gość
Był już tutaj ten tekst parę tugodni temu.

Gość gość
Tylko zaczynał się od moja siostra ;)

Gość gość
wspaniala ta kobieta.kazdy facet marzy o takiej troskliwej lasce.i dobrze gotującej.

Gość gość
widocznie ten poprzedni ja tez rzucil bo byla za dobra.faceci wola chamskie kobiety ktore ich olewaja i daja duzo wolnosci.rowniez jak ktos sie za bardzo narzuca,drugi sie czuje osaczony i prowadzony na sznurku.owszem, wyreczaniem kogos i nadskakiwaniem mozna odebrac samodzielnosc a z uplywem czasu mozliwosc decydowania i w rezultacie przejmuje sie wladze

Gość gość
Ona jest taka stęskniona za Karolem bo widują sie tylko w weekendy. Jak zamieszkają razem,to znudzi sie jej nadskakiwanie Karolowi.

Gość gość
Wszystko ma swoje granice. Ja też miałam podobną przyjaciółkę, nie mam z nią kontaktu ale domyślam się że dalej jak ta niewolnica nadskakuje swojemu facetowi. Tylko sęk w tym że on ją tłucze, a ona nic z tym nie robi, by "ratować swą miłość" :D Powiedziała chłopakowi wyraźnie, że może być w ciąży, a ten (starszy od niej o 10 lat, dwójka dzieci, alimenciarz) wyjeżdża do niej z tekstem "jesteś ku/rwa w ciąży?" i kop w brzuch :o Tylko że to mega alkoholik, w dodatku siedzi też w narkotykach, więc to patologia na całego, nie ma co porównywać do Twojej przyjaciółki.

Gość gość
Pewnie spotykają się nie długo, jak ze sobą zamieszkaja to Karolowi znudzi się ta nadopiekunczosc, twoja przyjaciółka to taka kobieta bluszcz,osaczyla Karolka a ze on ma ja tylko na weekendy to tak mu nie przeszkadza.

Gość gość
hehehe

Gość gość
ja też mam taką przyjaciółkę, jak miała chłopaka metalowca to była metalówą na czarno ubraną i w ojkach, później miała chłopaka grotołaza i też zajmowała się tą pasją i jeździła z nim w góry, później miała bogatego elegancika i sama została elegantką klasycznie ubraną w koku i okularkach , dla niej zawsze facet to byó całe jej życie, żyje życiem faceta , dzwoni do niego jak jest w pracy albo na uczelni, śledzi go , jak on chodzi na siłownię to ona też chodzi albo jak on chodzi na taniec towarzyski to ona staje się pasjonatką i znawczynią tańca towarzyskiego.To jest taki rodzaj kobiet i one inne nie będą , nie masz co im tłumaczyć bo tego nie zmienisz. W końcu ta przyjaciółka wyszła za mąż ale facet ją strasznie oszukał i źle skończyła , po prostu z niczym, wylądowała bez mieszkania , bez pieniędzy, bez pracy, z dzieckiem urodzonym niepełnosprawnym wygoniona z domu.

Gość gość
Nic dobrego nie wróży taki układ, nic dobrego dla dziewczyny...i pisze to doświadczona 60-latka

Gość gość
okropne.

Gość gość
Są tacy faceci co lubią jak kobieta nadsjakuje i znam taka parę.Facet wniebowzięty ,mieszkają razem od 2 lat i maja się dobrze.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona