Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zabaj o zdrowie bez antybiotyków !

Polecane posty

Gość gość

Szybki i stresujący tryb życia powodują u Ciebie problemy zdrowotne? Moje skończyły się kiedy znajoma poleciła mi produkty LAVYLITES !nie potrzebuję już żadnych leków bo mój organizm dostaje to czego mu brakuje. Krótko o produktach - Znany międzynarodowym gremiom węgierski lekarz i naukowiec Tibor Jakabovics dokonał przełomowego odkrycia w dziedzinie nanotechnologii. W wyniku wieloletnich badań – odkrył maleńkie cząsteczki, które z powodu swej wielkości i specyficznej struktury molekularnej są w stanie przeniknąć przez ściany naszych komórek oraz przetransportować składniki czynne wraz z odpowiednią informacją. Ten właśnie nano - efekt umożliwia niemal błyskawiczny (w czasie 8 - 30 sekund) transport informacji i substancji czynnych poprzez skórę aż do samych kości. Na substancje czynne składa się starannie opracowana kombinacja ziół leczniczych – składników mineralnych – kryształów leczniczych – metali koloidalnych wspomagających i multiplikujących wzajemne działanie oraz umożliwiających aktywację 3000 substancji czynnych. Swoją pracą pragnę pokazać jak cenne jest ZYCIE , że możemy osiągnąć każdy cel jeżeli tylko konsekwentnie do niego dążymy. Jeśli chcesz wiedzieć więcej zapraszam do kontaktu 665465539 lub 608361386

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować