Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biustonosze typu push up to oszustwo wobec mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

to tak jakby faceci wypychali sobie majtki skarpetą...

Gość gość
Taka prawda :D

jak dla mnie, to mogą dobie wypychać i kalesonami, nie tylko skarpetą

Gość gość
Make up, push up oszustwo dzisiejszych czasow

Gość gość
gorsety, suknie na kołach, peruki, pudrowanie maka, przeciaganie wegielkami, obszerne suknie z wieloma warstwami, chustki, pantofelki - oszustwo dawnych czasow

Gość gość
tylko wy przecież to lubicie i za takimi się oglądacie :P X ja sama się nie maluje, chodzę bez stanika, chodzę w wygodnych ciuchach typu spodenki + luźna koszulka czy też przewiewna letnia sukienka, buty przeważnie na płaskim czasem na małym obcasie z wyglądu może piękna nie jestem, ale nie straszę, niektórzy mówią że jestem ładna inni że przeciętna, jednak mężczyznom się nie podobam gdyż nie jest odpicowana :P jak się wystroje założę ładną sukienkę, podmaluje się, buty na wyższym obcasie założę to od razu mam większe branie więc zdecydujcie się, jak nie lubicie takich kłamstewek to zwracajcie uwagę na te niewymalowane, kobiety, a nie oglądacie za tapeciarami :D

Gość gość
gość dziś chyba wieksze branie bo chcą cie zaliczyć :P branie nie znaczy, że jesteś atrakcyjna tylko bardziej pociągająca do seksu i nic więcej się dla nich nie liczy.

Gość gość
a coz sie ma liczyc innego, sensem zycia jest prokreacja i jedzenie

Gość gość dziś z 18_32
jak nie jestem odpicowana to mało kto podejdzie i zagada, ale jak sie wymaluje to nie tyle że szybciej zwróce na siebie uwagę, ale częściej jestem zapraszana na randki, wtedy mężczyźni chcą mój nr, piszą do mnie, chcą się ze mną umówić, a w czasie spotkania są mili, uprzejmi, zachowują się jak dżentelmeni i nie zaczynają O TYM tematu, np umawiałam się już z paroma którzy nic O TYM nie mówili, nie zachęcali, nie dobierali się, choć już dłuższy czas się spotykaliśmy (np prawie rok) choć zdarzaja sie sytuacje że mężczyzna zaczepił mnie bo miał ochote, ale tacy ludzie mężczyźni istnieją tak samo jak istnieją blachary, ale jednak istnieją porządni mężczyźni i porządne kobiety

Gość gość
gość dziś gorsety, suknie na kołach, peruki, pudrowanie maka, przeciaganie wegielkami, obszerne suknie z wieloma warstwami, chustki, pantofelki - oszustwo dawnych czasow x Chustki w stanikach i za gorsetem były od wieków, push- upy to tylko kontynuacja. Sznurówka gorsetu dociągana przez dwie garderobiane kolanem fałszowała talię (a panna mdlała od takich zabiegów).

Gość gość
Ale o co chodzi? Lubicie iluzje, oglądacie się tylko za dużymi biustami , to macie za swoje :P

Gość gość
Gdyby niemądrzy mężczyźni nie wymagali od kobiet biustu Pameli Anderson (sztucznie napompowanego), nie byłoby push- upów :P