Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja naiwna

wielka przeciwniczka aborcji

Polecane posty

Gość ja naiwna
jak mam nie panikować? zrobiłabym w sobotę test czyli 12 dni po zapłodnieniu ale się boje a z drugiej strony chcę mieć pewność.

Gość ja naiwna
jestem w kropce bo z jednej strony nie mogę urodzić a z drugiej nie mogę też zabić chyba że razem z sobą.

Gość gość
ciąza wykrywalna jest dopiero po ZAGNIEDZENIIU się zarodka i to po tygodniu od tego zagniezdzenia się , a nie zapłodnieniu. Zaplodnienie to zupełnie co innego

Gość ja naiwna
doszedł ból piersi ale nie biorę tego pod uwagę bo często mnie bolą.

Gość ja naiwna
wczoraj nie wspomniałam o sluzie w tamtym tyg.leciało go dużo i był biały w tym tygodniu jest suchy i żółty.

Gość gość
G****o słychać. Gówniara sie nudzi i prowokuje. Jakby faktycznie miała taki problem to by inny tytuł napisała. Widać juz po tytule że chce zrobic sztuczny dym i tyle.

Gość Baska2016ik
Ja bylam zmuszana do seksu trwalo to o kolo pol roku wpakowalam sie w tarapaty bylam naiwna szukalam wsparcia przyjaciela a skonczylo sie to drastycznie... robilam to bo nie mialam wyjscia on zmuszal sie na mnie psychiacznie.. zaszlam w ciazy ukrywalam to jak dlugo moglam w 3 miesiacu udalo mi sie uCiec od niego i tego mieszkania .. wrocilam do rodziny jednak bylam zniszczona psychicznie jedynie co mi chodzilo po glowie ze te dziecko bedzie mi zawsze przypominac jak cierpialam i zdecydowalam sie na aborcje w 5 miesiacu ...