Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcielibyście mieszkać w USA?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja bardzo a mam zamknięta furtkę :( Znajomi mówią że niby nie,ale kto wie czy mówią prawdę. Pokuscie się o szczere wyznania.

Gość gość
Kim jestes I Dlaczego masz zamknieta furtke?

Gość gość
Kraj grubasow nie dzięki

Gość gość
Zeby to bylo w Europie to bym chciala,ale te dlugie loty to nie dla mnie,bylam w USA i podobalo mi sie.

Gość gość
tak

Gość gość
Bardzo chętnie , poniewaz w USA obowiązują przepisy o ochronie danych osobowych . Gdyby podobna sytuacja , zaistniała / miała miejsce na terytorium USA , pod jurysdykcją prawa USA ,osoba ewentualnie grono osób postępująca negatywnie , piętnująca , szkalująca osobę prywatną /"gościa " poprzez negatywne wpisy na publicznym ( podobno ) anonimowym portalu jakim jest kafetaria .pl poniosłaby z pewnościa konsekwencje sluzbowe oraz prawne . Negatywane opinie pod kazdym moim postem / wpisem , dotyczące mojego wyglad u , wieku , wagi , stanu majatkowego , stanu posiadania , zawodu , wykształcenia , miejsca zamieszkania , hobby etc , jak równiez najblizszej rodziny i przyjaciół zmoblizowały mnie /nas do podjeciia działań, zmierzajacych do ograniaczenia niniejszych praktyk . Moje wpisy sa monitorowane , poddawane są nieustającym negatywnym , hejterskim wpisom . Zakłamuja rzeczywistość , dotykają mnie osobiście jak równiez ludzi dla mnie najbliższych , dzieci , mamę , męża . Nie wyrazamy zgody na tego zachowania .

Gość gość
Poniewaz ponosimy realne koszty fiansowe wynikajace ze zmiany numerów telefonów , zmiany serwera , domeny internetowej , koszt parcy informatyka , koszty obsługi prawnej informujemy , ze kosztami w/w obciazymy portal kafeteria .pl Niedopuszczalnym jest aby większość jak nie wszestkie tematy kafeterii .pl tworzone były tylko po aby "dokopać " jednej osobie , wytowrzyć stek bzdur , prowokować etc kilkadni z zrędu 24 godz . /dobe . Mozna nie czytać , owszem . Brak reakcji powoduje zgode i przyzwolenie na tak negatywny stan rzeczy . Z naszej strony zgody nie ma .

Gość gość
Związek przyczynowo -skutkowy polega na tym ( w wielkim skrócie ) , że jezeli powiedziałes A co spowodowało powstanie B , bądź także przygotowany na C . Działamy w granicach prawa chroniąc własną prywatność , dane osobowe ,ktore została naruszone pzrez osoby postronne / trzecie / nieupoważnione .

Gość gość
Wszelkie czyności poddane zostaną sprawdzeniu , analizie , wyciągnieciu wniosków merytorycznych . Z wiedzy przekazanej nam przez osoby bezpośrednio związane z tematem wynika , ze można a nawet trzeba sprawdzić , kto jest autorem negatywnych wpisów w tak dużej ilości , kazdego dnia przez ostatnie 10 dni . Skąd zaczerpnięta została wiedza "z zewnątrz " na temat mojej osoby , poczynań , zachowań . Najważniejsze pytania : kto i z jakiego powodu , w jakim celu prowadzi negatywną kilkudniowa skomasowaną kampanię kierując sie nienawiścią wobec "anonimowego " użytkownika "gościa " niniejszego portalu .

Gość gość
o co chodzi gosciu ?

Gość gość
Szanowni Państwo , Poniewaz nadal prowadzony jest monitoring moich wpisow , nie sa absolutnie anonimowe jak przewiduje regulamin , nadal obowiązuje niepisana "zasada szykanowania " , negatywnej oceny oraz zachowań . Wysarczającym argumentem jest pojawienie się tytułow tematow w dniu dzisiejszym , adekwatnych do trzech moich postów ( nigdy wczesniej nie dokonalam tam wpisu ) będących Testem zachowań osób prowadzących forum "hejterów" z portalu Kafeteria .pl Proszę nie usuwać postów czy tematów niewygodnych dla Państwa z okresu ostatnich 13 dni .

Gość gość
haha ze tez komus chce się wymyślać ten stek bzdur, idz do weterynarza glupia malpo, zeleci cos na glówke :D

Gość gość
Gościu - tutaj piszemy o Ameryce a nie twoich problemach. Jak chcesz o tym pogadać to poszukaj innego wątku.