Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość30l

dziecko z zonatym

Polecane posty

Gość gość30l

Mam wspanialego synka z facetem, ktory zyje w zwiazku malzenskim, maja dzieci. Teraz znowu okazalo sie, ze jestem z nim w ciazy. Co robic?? Glowa az puchnie..

Gość gość
Ty zdziro. mam nadzieje ze urodzi sie chore. jak mozna chodzic do lozka z zonatym? jestes gorsza niz krowie gowno!

Gość gość30
Gratuluje kultury oraz slownictwa

Gość gość
O czyms takim jak antykoncepcja pewnie nie slyszalas? Rozumiem,ze jego zona nie wie o wszystkim. Nie bede Cie o obrazac ze wzgledu na ten "zwiazek", nie moja rzecz Ciebie umoralniac...ale powiedz co w nim jest,ze sie tak kurczowo go trzymasz? Co masz z tego wszystkiego? On chociaz interesuje sie pierwszym dzieckiem,pomaga?

Gość gość30
W kontekscie sytuacji, ktora teraz zaszla, nie wiem co mnie trzymalo. Zobaczylam jego stosunek..kompletnie sie zalamalam. Chce wyjechac za granice do kliniki

Gość gość
Będzie 1000 + nie martw się :)

Gość gość
Nie masz wyjscia ,musisz wziazc sie w garsc...jesli on olewa sprawe ja nie mialabym skrupulow...tu chodzi o Twoje dzieci. On jest ich ojcem i jego zakichany obowiazek placic alimenty,pkmagsc...a on czy chociaz uznal pierwsze? Odpwiedzialam na ten topik bo znam identyczna sytuacje ze strony faceta,kolegi z pracy. Nie moglam zniesc tych jego gadek,ze kochanka zlapala go na dziecko,bo ona sie nie zabezpieczala i to tylko jej wina...przy czym sam wczesniej'gadal ze nie uznaje prezerwatyw. Heh...wszyscy w firmie wiedzielismy a on mial nadzieje,ze jego zona sie nie dowie ani o niej ani o dziecku oj dowiedziala...rozwod byl z takim hukiem. Dodam ze nie mam juz znajomego bo zeznawalam w sadzie jako swiadek jego zony.

Gość gość30
Uznal, bez problemu. Cieszyl sie. To dziecko tez chce, ale nir wiem czy ja chce.. to zbyt trudne I skonplikowane z 2 dzieci

Gość gość
Nocdobrze,fajnie ze uznal,dobre chociaz tyle...ale to za malo. Odpowiada Ci rola tej drugiej,samotnej matki. Przeciez to predzej czy pozniej sie wyda? On mysli o rozwodzie? Zapewme nie...

Gość gość30
Ani nawet mysli o rozwodzie. To w ogole nie wchodzi w gre

Gość gość
Dziwne masz podejscie...tak nisko sie cenisz?

Gość gość
Schrzaniłaś sobie życie i tyle w temacie

Gość gość
Kobieto tylko tyle Ci napisze: sama siebie uwazasz za i traktujesz siebie jak podczlowieka.

Gość gość
Jaka jest wasza sytuacja? Jak czesto widujecie sie i czy masz od niego jakakolwiek pomoc fizyczna?

Założyłaś ten topik dla jaj? Żeby sprowokować ludzi do opinii na ten temat? Jeżeli to prawda, szczerze współczuje tobie i dzieciom.Szkoda słów żeby komentować twój tekst.Napisałaś żeby chwalić się, czy żalić?😠