Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fredka12

Czy mozliwe ze jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość Fredka12

Zaczne od poczatku. Okres mialam 18 kwietnia. Cykle zawsze mam 28 dniowe. Kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia 12, 20, 21 i 27 dnia cyklu. Okres powinnam dostac 15 maja jednak go nie dostalam, dopiero przez nastepne 2 dni mialam brazowe plamienia a wczoraj zaczelam krwawic jednak nie tak bardzo jak zawsze. Dzisiaj zauwazylam na podpasce krew z brazowymi plamami. Dodam ze ostatnio jestem oslabiona, kreci mi sie w glowie, ciagle chodze do toalety, mam temperature okolo 36,7 - 37 a zawsze nie jest wieksza niz 36.4.

Gość gość
jakiej odpowiedzi się spodziewasz? Skąd mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży, skoro sama tego nie wiesz.... Zrób test, będziesz wiedzieć.

Gość Fredka12
Robilam test w pierwszym dniu planowanej miesiaczki i wyszedl negatywny. Pytam bo moze ktoras tak miala.

Gość ja naiwna
powtórz test, ja jestem w podobnej sytuacji tylko sex był raz.

Gość gość
możliwe

Gość Fredka12
Uff myslalam ze jestem sama.. powtorze test jak skonczy sie krwawienie

Gość ja naiwna
kochałas się 12? dnia cyklu? ja 10 i to strasznie przeżywam że doszło do zapłodnienia. kobieta jest najbardziej płodna 12-14 dzień cyklu przy 28.

Gość ja naiwna
ja nie mogę jeszcze zrobić testu, jest za wcześnie choć kusi mnie by w sobotę zrobić.

Gość gość
przeciez dostalas okres wiec w czym problem?

Gość gość
okres ci się zaczął najwyraźniej. Skoro test negatywny a na dodatek krwawisz to jaka ciąża?

Gość Fredka12
Ja naiwna. Ja sie nie obawiam bo cieszylabym sie gdybym byla w ciazy chpciaz mialam inne plany ale niepokoi mmie to krwawienie czy to jest normalne i wgl.. zrobie test w weekend mam nadxieje zw to ciaza a nie coa gorszego.. a Ty robilas test?

Gość Fredka12
Tylko ze ten niby okres jest strasznie dziwny. Zawsze trwa mi 5 dni a zaczal mi sie wczoraj a dzisian prawie go nie ma.

Gość Fredka12
Ja naiwna. Jak zrobisz test to daj znac co Ci wyszlo.

Gość ja naiwna
po ilu dniach mogę zrobić test? przy synku zrobiłam 11 dni po zapłodnieniu i wyszedł negatywnie więc wolę poczekać kilka dni ale chciałabym już w sobotę wiedzieć. czy po 12 dniach jest sens robić test?

Gość ja naiwna
oki ale nwm czy zrobię w sobotę.

Gość Fredka12
Ja naiwna. Niby pisze ze juz po 5 dniach moze wykazac ale myale ze moze lepiej odczekac dluzej. Zwlaszcza ze ja robilam i nic nie wyszlo wiec tez poworze za kilka dni

Gość ja naiwna
jeśli się cieszysz to super :) urodzisz dzidziusia w pierwszej połowie stycznia i super. ja nie mam powodu do radości bo do sexu doszło wbrew mojej woli i nie jestem w związku. Dziecko urodziłoby się na początku lutego co też mi nie pasuje ale mniejsza z tym. Jestem szczupła i w sierpniu będzie widać brzuch a we wrześniu jest wesele mojego brata wszyscy zobaczą że jestem w ciąży zapadne się pod ziemie ze wstydu. Nie mogę urodzić nie teraz gdybym zaszła za dwa miesiące to może ale nie teraz....

Gość Fredka12
Ja naiwna. Wspolczuje naprawde :( jesli jestes w ciazy to napewno wszystko sie ulozy. Ale jesli nie chcesz teraz dziecka to miejmy nadzieje ze nie doszlo do zaplodnienia.. ja prxynajmniej jestem w stalym zwiazku prawie od 3 lat wiec nie obawiam sie tego chociaz jeszcze nie jestesmy po slubie..

Gość ja naiwna
no to zrobię w sobotę, choć przy synku robiłam 11 dni po zapłodnieniu i wyszło negatywnie a w ciąży byłam. Dziś jest 10 dzień więc w sobotę zrobię ale chyba zemdleje ze strachu za nim spojrzę na wynik.

Gość Fredka12
Ja naiwna. Narazie spokojnie bo nie wiesz czy jestes w ciazy. Nie obawiaj sie tego napewno nie bedzie tak zle jak myslisz.

Gość ja naiwna
spotkałam się z byłym i niestety doszło do zbliżenia i teraz od 10 dni umieram ze strachu. Hmm a ty jak myslisz? 10 dnia cyklu mogłam zajść w ciążę? okres dostałam 30 kwietnia skończyl się 4 maja a 9 maja doszło do zbliżenia.

Gość Fredka12
Podobno w kazdym dniu cyklu mozna zajsc w ciaze chociaz cxasami jest duxo mniejsza szansa. Nie moge Ci nic wiecej ppwiedziec bo niestety nie mam dziecka jeszcze a w internecie pisza rozne rzeczy

Gość ja naiwna
mam nadzieje że ten cały zestaw objawów to z nerwów a nie z powodu niechcianej ciąży. Obiecałam sobie że jeśli nie jestem w ciąży to teraz kategoryczny kiniec z sexem do momentu aż znajdę odpowiedzialnego kochanego mężczyznę.

Gość Fredka12
Wiekszosc rzeczy siedxi w glowie i mozliwe ze tyllo sobie 'wmawiasz'. Wazne zeby znalezc sobie faceta na stale bo wtedy tak naprawde nie bedziesz miala sie o co martwic zachodzac w ciaze

Gość gość
Ja mam 39 lat swoje dorosłych dzieci i zrobiłam coś głupiego pod wpływem alkoholu po imprezie poszliśmy na całość...wiem to głupie ale stało się i teraz zastanawiam się czy nic nie nawywijaliśmy wczoraj powinnam dostać okres i nic ..piersi tylko mnie strasznie bolą no i swedzą więc zaczynam panikować

Gość gość
ja naiwna owszem mogłaś zajść -10 dzień cyklu to przy typowych cyklach dni płodne a ponadto sperma może przetrwać kilka dni i doczekać do owulacji. Jak długie masz cykle?

Gość gość
gość dziś -a w którym dniu cyklu to było i jak długie masz cykle? Fredka12 -zmiany krwawienia mogą się zdarzyć i wcale nie muszą oznaczać ciązy. Ot zaburzenia hormonalne. Zrób beta hcg z krwi to się przekonasz.

Gość gość
Mam cykle 33 dniowe a kochaliśmy się w 12 dniu cyklu ale dziś po pracy kupię test i się okaże

Gość ja naiwna
ja mam 27 dniowe cykle, sex uprawiałam 9 maja a 11 maja zabolał mnie strasznie brzuch podobnie jak na owu ale bardziej tak że nie mogłam wstać szarpalo mi wiązadlami czy to mogło być zagnieżdżane juz w dwie doby po zapłodnieniu?

Gość ja naiwna
objawy mam ale już od trzech dni nie mam tak strasznie twardego brzucha no i już nie jestem taka senna a i ten sluz jest całkiem normalny bo suchy i żółtawy. W pierwszym tygodniu miałam podbrzusze jak kamień, chciało mi się spać i byłam rozdrażniena no i lało się ze mnie dużo białego śluzu jak nigdy. Pocieszam się tylko tym że nie doszło do wutrysku we wnatrz wiem wiem marne pocieszenie.