Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu ktoś kto zmarnował sobie życie przez katolicka ideologie

Polecane posty

Gość gość

Ja zmarnowalam dziesięć lat na wybaczaniu facetowi jego niegodziwości. Oczywiście on niczego się nie nauczył, nie wyniósł z tego żadnej madrosci, straciłam tylko ja

Gość gość
To aż, ale i tylko 10 lat życia. Popatrz w przyszłość, przeszłość jest za nami, nie warto przywiązywać sobie kuli u nogi myśląc o tym co było. Wyciągnij wnioski i wyznacz sobie nowe, realne cele. Ja też zmarnowałam 10 lat życia, układając swoje sprawy pod dyktando despotycznego faceta i żałowałam wielu niepodjętych wyzwań i straconych szans zawodowych. Teraz po cichu, wewnątrz mnie trwa bunt przeciwko niemu i opracowałam plan wyjścia naprzeciw nowym wyzwaniom zawodowym. Powoli zmierzam ku ich realizacji, choć to długa i kręta droga. Ale nigdy nie jest za późno żeby zacząć żyć.

Gość gość
Czasem jest za późno, ja zmarnowalam 30 lat

Gość gość
30 lat - współczuję.... Ale nie poddawaj się, zawalcz o siebie. Każdego cieszy co innego. A co Ciebie cieszy? zrób coś dla siebie

Gość gość
Ja zmarnowałam ponad 30 lat przez pewien ruch w kościele. Kiedy to wszystko analizuję, widzę że gdyby nie jego wpływ, byłabym dawno miała rodzinę i dorosłe dzieci, a może nawet już wnuki. A tak jestem sama i podejrzewana o wszystko co można sobie wymyslić najgorszego z racji mojej samotności. Nigdy nie należy ulegać wpływom ludzi, którzy chcą z nami cos zrobić wbrew naszej woli i zamiarom.