Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katrina180

DOBRY FRYZJER WAWA

Polecane posty

hej kobietki. słuchajcie ostatnio moja znajoma była u łukasza orędowicza. zrobił jej super fryzure. z badzo długich - do pada - obciął włosy do ramion (na jej życzenie). po prostu rewelacja. ja jestem do niego zapisana na malowanie, ale strasznie się boje.. dajcie swoje opinie prosze!

Gość gość
Nie masz czego się bać. To jedyny fryzjer, któremu pozwalam dotykać moje włosy. Jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłam, a chodzę do niego regularnie od kilku lat. Robiłam u niego już chyba wszystko. Kolor, keratyne, cięcie.. wie co robi.

Gość gość
Zgadzam się z Pania. Pan Łukasz wie co robi. Ma fach w ręku. Ostatnio byłam na ściąganiu koloru. I jak zwykle się nie zawiodlam. ;) co do farbowania tym bardziej nie masz sie co bac bo ma rewelacyjne kosmetyki.

Gość gość
To prawda Lukasz dobrze strzyze. Moj facet do niego chodzi na stylizacje i jest bardzo zadowolony.

Gość gość
A ja polecam zabiegi na włosy u niego:D włosy meeeeeeega mięciutkie, błyszczące :D

Gość gość
Jeżeli jest się w stanie robić jakieś fryzury, to można się nimi pochwalić na www.utalentowani.pl.