Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesięcy temu spotykałem się kilka razy z dziewczyną. Myślałem, że coś z tego będzie, ale ona stwierdziła, że nic do mnie nie czuje. Przestaliśmy się kontaktować. Kilka dni temu napisała mi smsa, że głupio zrobiła i co u mnie. Hmmm zależy jej jednak? Nie wiem czy odpisać, bo boję się, że znowu mnie wystawi.

Gość gość
Napisz grzecznościowo, że u ciebie okej i zapytaj co u niej. Nic nie proponuj, niech sama się wysili, jak jej zależy.

Gość gość
Tez napisze do faceta chyba wyjde na s****wo nic nie warteczy

Gość gość
moze cos nagle poczula albo ztwierdzila ze glupio postapila i chce cie przeprosic

Gość gość
Możliwe, że chce TYLKO przeprosić?

Gość gość
Laski są nieprzewidywalne.

Gość gość
Myślę, że miała kogoś innego na oku, ale jej nie wyszło i teraz wraca do starego ;)

gość dziś - prawdę rzekł, polać mu. Laska chciała ugrać coś lepszego niż Ty, ale okazało się, że nawet żul spod sklepu nie zwraca na nią uwagi to odezwała się do Ciebie. Jeżeli chcesz możesz się z nią spotkać ale w jej oczach na zawsze będziesz ci/pk/ą i jeżeli znowu jej się będzie choćby wydawało, że może ugrać coś lepszego to znowu polecisz w odstawkę.

Gość gość
Dokładnie, miała lepszą partię na oku, szanuj się człowieku. Nic wyjątkowego do Ciebie nagle nie poczuła, tego możesz być pewny. Ja na Twoim miejscu kulturalnie dałbym jej do zrozumienia, że skoro nic do Ciebie nie czuła jak się spotykaliście, to nie wierzysz, że coś mogłoby z tego wyjść. Ja bym tak zrobił jako miły introwertyk nastawiony na poważny związek, chociaż jeśli byłbym zabujany to i tak pewnie postąpiłbym jak frajer ^^ Ale dla faceta to upokarzające...

Gość gość
coś musiałeś zrobić nie tak ze stwierdziła ze nic do ciebie nie czuje,kobiety tak mają jak nie wiedzą co czują bo facet zachował się w jakiś sposób niewłaściwie,ona może faktycznie sama nie wiedzieć co czuje