Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża a dni płodne

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam pytanie. Otóż kochaliśmy się z chłopakiem w moje dni płodne13go maja. Nie doszedł we mnie aczkolwiek później jego palce wylądowały w mojej pochwie (Nie umiem powiedzieć jak głęboko) i poszliśmy spać to było jakoś przed 1 w nocy. na drugi dzień rano(tak wiem powinien wziąć prysznic) kochaliśmy się znow również nie kończąc we mnie. 27go w piątek mam dostać miesiączkę. Jestem podziębiona katar i te sprawy,mam zawroty głowy,boli mnie po środku w dole brzucha nad wzgórkiem łonowym,mam straszne nastroje zwłaszcza rano.W poniedziałek nie mogłam dotknąć przez cały dzień piersi tak bolały,dodam że mam guzki w piersiach które już praktycznie nie bolą (rozwalona gospodarka hormonalna-niebiore poltorej miesiaca tabletek) i ogólnie czuję się do d... We wtorek ginekolog ma mi zrobić usg dopochwowe i teraz moje pytania,na których bardzo mi zależy: -Czy na usg dopochwowym wyjdzie,że jestem w ciąży wiadomo,że nie bedzie dziecka serca ani nic bo to za wczas (11 dni po stosunku wtedy będzie)? -Czy mogę być w ciąży ? -Kiedy mogę zrobić test zanim pójdę do ginekologa na to usg,bo wiadomo chciałabym najlepiej wiedzieć już ale tak się nie da :(

Gość gość
11 dni po stosunku na usg nic nie będzie widać. od palcow się w ciążę nie zachodzi. test po terminie okresu

Gość gość
Blizniacza ciaza na bank, dwa stosunki przeciez byly. .... Tępaku do nauki!

Gość gość
plemniki na rekach giną niemalże od razu i na innych rzeczach / partiach ciala smierc natychmiastowa, zywotnosc mają jedynie w pochwie tam gdzie mokro, ciplo, idealne warunki i nie dochodzi do mechnicznego uszkodzenia tak jak na zewnątrz

Gość gość
No właśnie słyszałam,jest wiele opini,że żyją dość długo,a sperma na palcach przeniesiona była od razu po wytrysku