Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michałromantykserc

GGGB ile masz wzrostu

Polecane posty

Gość GGGBniezalogowana
gość dziś steK bzdur.:D skończ już zazdrośnico.:Pnie chce mi się już pisać na ten temat bo nic więcej nie moge/nie powinnam pisać.;) Sysiu a tamten chłopak nadal się do Ciebie odzywa?? Może jeszcze do siebie wrócicie? ;)

Nie odzywamy się do siebie bo byśmy cierpieli, on wyjeżdża na drugi koniec Polski, ale kontaktu nie chcemy tracić ze sobą, no ale teraz jest nie wskazane nam mieć ze sobą kontakt :)

Gość GGGBniezalogowana
No jestem bykiem, ale to też znak który jest stały i chce stabilizacji.:) jak się zakocham to już mam klapki na oczach i nie myślę o nikim innym.;) zresztą to tylko znaki zodiaku...:P ...Sysia przystojniak.:P

Gość gość
Gggb piszesz tylko o przyjaźni... czyli żadnego uczucia w tym seksie nie ma, więc jest to nie szanowanie się...

Gość GGGBniezalogowana
Na drugi koniec Polski?? Ile km by was dzieliło??

Gość GGGBniezalogowana
O czym Ty mówisz??? Myślisz że nie można równocześnie kochać i się przyjaźnić? rzadko się zdarza, ale można, szczegółowe jeśli na początku sie opiera przed czymś więcej i zaczyna się właśnie od przyjaźni...Relację się później zmieniają i są troche inne, jak sie kłócimy to momentami oboje sie nieznosimy, ale złość bardzo szybko mija...:) nie chce ku pisać na ten temat.:P

Gość GGGBniezalogowana
A nie chce tu za dużo pisać o pewnych sprawach, ucziciach bo niektóre rzeczy raczej powinno się pisaĆ, mówić tylko konkretnej osobie, a nie na forum.:) niepotrzebne dałam sie i tak wciągnąć, napisałam zdecydowanie zbyt dużo... Sysiu to jest aż tak dużo, chociaż mało też nie, ale jakbyście chcieli to moglibyście się widywać w weekendy.;)

Gość GGGBniezalogowana
Gościu jeszcze wrócę do Twojego postu, a musze już iśĆ, rozwieje jeszcze twoje wątpliwości, chociaż nie chciałam pisać o tym na forum-zakochałam sie i poczułam że nie tylko go lubie chyba jeszcze w październiku, mimo tego że się broniłam i stawiałam bariery, ale był bardzo wytrwały.;) SyŚka_91 dziś :D:D 🖐️