Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zinka12

Proszę o nie głpie odpowiedzi

Polecane posty

Gość zinka12

Hej 22.03.2016 (dni płodne) uprawiałam z chłopakiem petting on mi wsadzał palce dotykalismy się po intymnych miejscach... Potem może przez parę minut ocierał się swoim penisem po mojej pupie wargach sromowych ani razu go nie wsadził nie było również wytrysku... oczywiście naczytalam się różnych rzeczy (strasznie sie naktecialm) i po tygodniu zrobiłam test wyszedl negatywnie. 9.04.2016 dostałam okres tak jak był planowany był on słabszy ale trwał co zawsze. 27.04. 2016 z mojej pochwy wydziela się przezroczysty śluz z takimi brunatnym czymś tak jak by kawałkami czegoś (podobne jak w okresie) dzisiaj jeszcze zaczęłam plamic. Okres mam mieć dopiero za tydzień. Zrobiłam test ponownie wczoraj(27. 04) i test był negatywny. Troszkę mam wrażenie ze przytyłam ale ostatnio jadalamj akieś slodycze itp troche duzo. Jest możliwość ze jestem w ciąży. Wiem głupie ale kurczę strasznie Panikuje Teraz jest 19.05.2016 brak mięsiączki nadal

Na 100% to nie ciąża. Dostałaś przecież okres, a krwawienie nie zawsze jest tak samo obfite, różnie to bywa :) Nie przejmuj się :)

proponuje nie brać się za takie zabawy skoro nie jesteś gotowa na konsekwencje a poza tym szansa na ciąże jest mała ale jest bo istnieje coś takiego jak preejukat który może zawierać plemniki. Ale wątpię aby 2 testy się pomyliły. Do tego podstawa to to że choćby przytycie może mieć wpływ na okres