Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ubrać się na dzisiejszą randkę

Polecane posty

Gość gość

Mam dziś randkę. Jak się ubrać żeby nie wyjść na łatwą. Chciała bym też żeby w nim się zagotowało na mój widok.

Gość gość
Ubierz się tak , żeby jak najprędzej móc się rozebrać , proste. Nie znam twojej garderoby , ale jest ciepło i ja zminimalizowałabym maksymalnie ilość na rzecz prowokacyjnego wyglądu. Włącz wyobraźnię.

Gość gość
To zależy gdzie idziesz. Jeansy podkreślające figurę i ładna bluzeczka to zawsze dobry wybór i koniecznie perfumy. Szczerze to zapach najbardziej świadczy o tym czy szykowałaś się dla niego. Strój. Jeśli bardzo się wystroisz to odbierze to tak, że wprost masz na niego ochotę (w sensie seksualnym), jeśli ubierzesz się luźniej dasz szansę się poznać, zakładasz ewentualność, ale nie jesteś uległa, wyzywająca. No i koniecznie perfumy, faceci uwielbiają wiedzieć, że szykowałaś się i pachniesz tak słodko specjalnie dla niego.

Gość gość
Zaproś go do siebie i otwórz mu drzwi ubrana z króciutki szlafroczek. Nie będzie problemów z kontynuacją .

Gość gość4imp
Nieeeeeeee. 😭 :( Musi być seksownie, ale niezobowiązująco. Nie na dziw=kę portową, tylko na babeczkę z klasą. Klasyczne szpilki, mogą być 10-ki, obcisłe rurki, bluzka (jakaś lekka, dobrze układająca się, podkreślająca cycki, ale bez mega wieśniackiego dekoltu ;) ) Ładna bielizna, ale tylko dla siebie, żeby się dobrze czuć. I seksownie. ;) Lekki makijaż, zadbane paznokcie, kropelka perfum, rozwiane włosy. Idziesz...z hasłem: Bo we mnie jest seks, Gorący jak samum. Bo we mnie jest seks, Któż oprzeć się ma mu? On mi biodra opływa, wypełnia mi biust, Żar sączy do ust. ;) Powodzenia.

Gość gość
Ja na Twoim miejscu bym posłuchał 4Imp 🖐️ no może bym dodał trochę żelaza na palce, szyję, uszy, kostkę no i trochę tamaha, i koniecznie bym zrobił research w torebce, albo w kieszeniach. 😴

Gość gość
Dopasowane spodnie bluzka z wesołym nadrukiem granatowa marynarka podwin rękawy dorzuć apaszke pod kolor butów czy torebki Taki luźny strój ale klasa sama w sobie

Gość gość
Stara dupa jesteś imp. Co ty możesz wiedzieć prehistoryczna istoto oderwana od rzeczywistości. Randka to seks a nie jakieś piździu - miździu. Obie strony to mają w głowie , ją swędzi , jemu stoi. Jakieś pioseneczki przedwojenne , żenada. Wolny kwadrat , ciuchy zdarte w przedpokoju , prędkie zaspokojenie , drink i replay. Potem szmery bajery , klaps w tyłek i znowu jazda. Imp., ty dla starych ramoli prowadź kącik towarzyskiego podrywu , niedorosłych 40 w ciuszkach nastolatek i narcyzowatych pseudo facetów z epoki hippisów. Nam trzeba tu i teraz , jak będziemy starzy , to może też pośpiewamy sobie pioseneczki retro.

Gość gość
Komuś tu hormony uderzają a wyobraźnia płata figle Czy aby lekcje w gimnazjum były odwołane

Gość gość
ubierz się kobieco ale z klasą czyli inaczej niż dzisiejsze kobiety

Gość gość
Banda starych ramoli się zbiera. Bezrobotne zombi , wasz czas już minął.

Gość gość
Vintage jest trendy popier/dóó/łko zrób se replay pod napletem scyzorykiem Inox.

Gość gość
Przyszła jakaś locha z arki i wyzywa :o

Gość gość
idziesz na kawe czy na ruuuuchanie

Gość gość
Babcie - dzidzie i zramolali ex mężczyźni. Wasza zazdrość dla moich 19 wiosenek wysadza gały z oczodołów, wręcz czuję wasze pory śmierdzące potem zazdrości. Kupcie sobie trumny w promocji.

Gość gość
tobie widmusiu nikt nie zazdrosci. juz tu przylazłes,? nie dosc ci wczorajszego wylanego jadu? kwiatek dla ciebie przegrancu🌻

Gość gość4imp
gość dziś Co ty wiesz o stylu? 😴 Chcesz ku=rwę w mini, z wymionami na wierzchu, w platformach a la Króliczek Playboya i tlenionych włosach, to ją bierz. Od razu na ulicy, po co dojść do mieszkania? ;) Ciebie skreśliłabym na wstępie ( pewne ikony są zawsze żywe, ale "ty" płyniesz z prądem. Dlatego jesteś prostym "dziadem", który pisze np. że to okres przedwojenny :P :P :P ) ;)

Gość gość
Wojenki starych doop i zwisających nieużytków. Nie jestem nikim z tutejszych , wpadłam sobie z ogólnego zobaczyć co słychać u wapniaków. Wy nie wiecie nic o obecnych randkach ! Czas wam zatrzymał się nawet nie wiem kiedy ! 20 , 30 lat temu ! Takie porady na randkę jak tu , to dla mojej babci chyba , już starsza moja by je wyśmiała.

Gość gość
Po co tyle nienawiści? Po co?

Gość gość
4 imp ikoną !!!!!!!!! Uha , hahaha , ale się uśmiałam. Wsadziłam nosa na profil , dwa teksty i beka , hahaha. Słodziutka jak pięcioletni miód i wredna jak przyszła teściowa mojej głupiutkiej siostrzyczki. Obraz 40 letniej ropuchy bezsilnie walczącej z przemijającą urodą , jest w wypadku imp jak najbardziej na miejscu. Powodzenia w wcieraniu kremów i skraplaniu się perfumami.

Gość gość4imp
Do czterdziestki mi jeszcze daleko, natomiast obrażanie kobiet 40+...no cóż, czas szybko mija, Ty też będziesz tyle miała. ;) Nie czuję się ikoną stylu i nikt tak nie twierdzi. Idź, kup sobie jakąś książkę, np w Twoim stylu randkowym to może być "Sto lat samotności" . A nieee, Ty nie uznajesz klasyki i pewnie nigdy o tym nie słyszałaś. :( ;)

Gość gość
może w jakiejś letniej sukience, nie stroj sie za bardzo, ale postaraj sie wygladac ladnie

Gość gość
Załóż sukienkę z szerokim rozcięciem będzie seksownie, kobieco i z klasą. A gdy tylko będziesz chciała to będziesz ją szybko mogła zdjąć albo podwinąć do góry, by dać mu dostęp do swojego skarbu :)

Gość gość
Już nie trzebaten z ogólnego już se zwalił dropsazałożył stringi i rajtuzy i wrócił do siebie.

Gość gość
:D🖐️

Gość gość
In spe zabrał głos. Ale miał radochę , nawet nie skumał , że na ogólnym mogą być dziewczyny. Tak sugestywnie pisze o waleniu konia, że najwyraźniej sam jest niedorośniętym 40 latkiem w krótkich gatkach i lizakiem, walącym sobie w krzaczkach. Ludzie , im starsi tym bardziej żałośni. Wasza młodość już minęła , wasze poddrygi są jak trzepotanie się ryby wyjętej z wody. Złóżcie sobie forum o geriatrii.

Gość gość4imp
przyjaciel in spe dziś :D In "The Best". ;)

Gość gość
Rzeczywiście the best, szybko ubrał gościa. :D

Gość gość
Towarzystwo wzajemnej adoracji z kółka różańcowego zdesperowane pociesza się z gościa. Poranny gość z***biście was określił : babcie -dzidzie i zramolali ex mężczyźni. Śmiech na sali , strzał w 10. Brawo gościu !!!

Gość gość
Następny onanista w babskich ciuchach.zenada.:p