Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska strasznie szybko sie bogaci.

Polecane posty

Gość gość

W 89 roku byliśmy biedniejsi o 50 % od Wegrów i Czechów, do Greków dzieliła na przepaść. Byliśmy na poziomie Ukrainy i Białorusi. Dzisiaj jesteśmy juz bogatsi od Wegrów i Greków, a do Czechów brakuje nam 5%. Ukraińców i Białorusinów prześcignęliśmy trzykrotnie. Brawo Polsko. Kocham Cie moja PL. Srać na nieudolnych ukow.

Gość gość
Nie ma za co. Polscy emigranci w UK.

Gość gość
Ahahahahahaha! Hahahahaha! Hahahaha! Umieram. Kraj biedy, NFZ upada, ludzie mieszkaja z rodzicami nawet po slubie i z dziecmi, smieciowe umowy, zadnych swiadczen w pracy. Hahahahahaha! Oj Bingol- to ze zmyslasz w swojej paranoi i schizofrenii jakies tysiace mieszkajac dalej z matka gdzie twoja JEDYNA rozrywka jest kaszana z grilla z menelami spod monopola nie znaczy ze kazdy ma zero ambicji. Nie chce mi sie dalej mieszkac w Polsce- tutaj sie umiera. Zal.pl

Gość gość
Policy kapo-pracodawcy się bogacą, to prawda. Żyją przecież kosztem rodaków, którym płacą 1/4 z tego co powinni.

Gość gość
"już prawie" doganiamy :D greków, którzy mają największą biedę we współczesnej historii

Gość gość
Smieciu to w jukeju ludzie mieszkają z rodzicami. Powiedz mi świnio ilu młodych ma własne chaty w jukeju. Nawet świnio nie wiesz o czym pisze. W UK służba zdrowia także jest na granicy bankructwa, świnio bez szkoły. Gnij w jukeju antypolska kurefko. Idź lizać jaja chłopowi świnio, smacznego.

Gość gość
Smieciu nie opisuj nam swojej rodzinnej sytuacji w PL. To że byłeś tutaj przegrywem to tylko Twoja wina smieciu emigracyjny. Kocham cie moja PL.

Gość gość
kto uważa greków za biedaków to ten co nie widział ich obecnego uzbrojenia a szczególnie ich wojennych okrętów niszczycieli , Rosja chyba pobladła z zazdrości.

Gość gość
bingol encyklopedia wiedzy o UK bueheheheeee "Anglia to region" bueheheheeeeeee :D

Gość gość
Polacy obrastają w piórka a wszystko za dotacje z UE.

Gość gość
Pewnie, że za dotacje. Bylo nas nie wpychac w ręce ruskich,to nie potrzebowalibyśmy teraz marnych dotacji. Gnij w uka paskudna, smierdzaca świnio. Kocham cie moja PL.

Gość gość
To ta swinia churchil wepchnal nas w ruskie dziadostwo. Dlatego trzeba dzisiaj to wypominac angolom i ich doic z kasy:D

Gość gość
Akurat smieciu Churchill był za Polską. Bylo się uczyć cweluchu, to nie musiałbyś kibli w jukeju sprzątać.