Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nasza relacja jest normalna?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam prawie dwa lata temu mężczyznę dużo starszego ode mnie. Brałam udział w konferencji naukowej i on tam był, prowadził jedną sesję. Podeszłam później ze względu na zainteresowania i w ten sposób nawiązała się między znajomość. Jest on dla mnie jak tatuś, którego nigdy nie miałam. Czy to normalne?

Gość gość
a Ty kim dla niego jesteś?

Gość gość
Chciałabym być dla niego jak córka ale nigdy go o to nie zapytałam.

Gość gość
na czym polega wasza relacja? pomaga ci finansowo? a może oczekuje od ciebie czegoś wiecej ? ma rodzinę, dzieci żonę? ile masz lat ile masz ty lat?

Gość gość
Po prostu mamy bardzo dobry i bliski kontakt, darzymy się zaufaniem. Jest między nami wyjątkowa więź. Jest dla mnie jak tatuś. Przynajmniej ja tak czuję. Nigdy w to wszystko nie wchodziły żadne pieniądze. On jest samotnym wdowcem, a ja mam 22 lata.

Gość gośćjmdgjp
no i fajnie,tez lubie jak męzczyzna opiekuje sie i tatusiuje swojej kobietce,lubie takie relacje chociaz moze to nie do konca normalne

Gość gość
Czy to ty nie pytałaś dzisiaj w innym temacie czy nie jechać do niego na weekend? Tam też dziewczyna traktowała tego mężczyznę jak swojego "tatusia którego nigdy nie miała"/

Gość gość
Tak. Pisałam w tamtym temacie i założyłam ten ze względu na opinie jakie tam dostałam. Chciałam porozmawiać o tym.