Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna 80kg szuka faceta, czy mam szanse

Polecane posty

Gość gość

mam 29 lat

Gość gość
A ile wzrostu? i dlaczego nie zrzucisz pare kg?

Gość Turkuć
Razem z wagą podaje się wzrost.

Gość gość
Na bank jesteś zwykłym leniem! Nie będziesz szczęśliwa choćbyś znalazła nawet jakiegoś faceta, nie za wagą. Nie oszukuj sama siebie

Gość gość
wzrost 165 jeszcze niedawno wazylam 65 kilo, ale przytylam gdy przestalam palic odkad nie pale moj metabolizm spowolnil i ciezko mi schudnac.

Gość gość
Metabolizm da się podkręcić odpowiednią dietą. Tu zawsze w takich przypadkach jest ten sam problem "nie mam motywacji i nie dam rady".

Gość gość
Najgorsze jest to, ze gdy palilam wielu facetow do mnie startowalo, ale mowili, ze nie podoba im sie ze palei zebym przestala. teraz nie pale, a oni juz nie sa zainteresowani. Hipokryzja

Gość gość
Masz szanse.

Gość gość
Wolę dziewczynę z nadwagą niż z papierosem. Wspólne spacery, seks i trochę ćwiczeń i zrzucimy z niej kilka kilogramów, a do cuchnącej papierosami nawet się nie zbliżę.

Gość gość
Haha 1.65 i 9 dych na blacie :-D ! Jesteś zwykła pigi :-D

Gość gość
teraz nie pale, a oni juz nie sa zainteresowani. Hipokryzja x W tym czasie mocno przytyłaś, więc z jakiej paki nazywasz ich hipokrytami? Męczą mnie te tematy, gdy kobieta która ma problem ze sobą, winę za swój stan widzi u innych, czyli facetów.

Gość Turkuć
Jaka hipokryzja? Można być i chudym i niepalącym.

Gość gość
Wiem, ze jestem pigi Sama jeszcze niedawno myslalam , ze ludzie z nadwaga to lenie. A teraz cwicze po godzinie 5 razy w tygodniu i jedyne co mi sie udalo osiagnac do zatrzymac wzrost wagi.

Gość gość
juz rozwazam by ponownie zaczac palic

Gość gość
Dietę masz?

Gość gość
Jezu, zacznij zdrowo regularnie zrec, dodaj troche sportu w swoje zycie i schudniesz.

Gość gość
Ciezko mi sie regularnie odzywiac bo pracuje na zmiany. ale staram sie ograniczac jedzenie, jesc mniesze porcja. Zredukowac weglowodany

Gość gość
Tak, masz szanse, ale nie tu. I nie jesli bedziesz sie nad soba usalac i zwalac wine na facetow.

Gość gość
Nie chodzi o to aby jeść mniejsze porcje, tylko jeść to co wybrana dieta pozwala. Przerabiałem to, ćwiczenia dały mi niewiele, ale dieta zdziałała cuda.

Gość gość
Nie chodzi o to, by jesc to co wybrana dieta pozwala (wtf), a o to by przestawic sie na zdrowe, pelnowartosciowe jedzenie i wyeliminowac z diety smieci. A nie jakies diety-cud.

Gość gość
Nie chodzi o to, by jesc to co wybrana dieta pozwala (wtf), a o to by przestawic sie na zdrowe, x Nie znasz się, nie doradzaj.

Gość gość
"pelnowartosciowe jedzenie" Tzn że jak zjem ziemniaczki z 2 kotletami to schudne?

Gość gość
Tak, jak zjesz trzy ziemniaczki i dwa kotlety I nic wiecej przez tydzien, to schudniesz :)

Gość gość
autorko, ja Cie doskonale rozumiem, rzucilam palenie rok temu, bo zaczelam cwiczyc i nie moglam cwiczyc****alic, wiesz mialam zadyszke, kolatanie serca itd. I ni c***a nie schudlam, cwicze pare razy w tyg, robie cw z youtuba z jilian michaels, chodakowska melb i nic. Dasz wiare? No tez powaznie rozwazam powrot do palenia.

Gość gość
Trzeba było nie palic idiotki dla szpanu przy kolegach. Teraz same sobie winne jesteście :)

Gość gość
Regularnie sport albo seks to nie przytyjesz.

Gość gość
Ja też mam 165 cm i taką wagę. Nie wyglądam źle bo bardzo dużo ćwiczę. Dobrze też nie :) Też miałam problemy z metabolizmem, prawie nic nie jem (1/10 tego, co moi znajomi). Ćwiczyłam i nic. Schudłam dopiero jak zaczęłam pracować fizycznie po 14h dziennie :) Teraz rzucam tę pracę i boję się że przytyję, myślicie, że jest szansa, że mi się poprawił metabolizm?

Gość gość
Metabolizm podkręca się dietą. Nie ma diety? To nic nie osiągniecie. Ale ile można o tym maglować. Róbta co chceta.

Gość gość
no i podjadam jedna czekolade wieczorem :(