Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna 80kg szuka faceta, czy mam szanse

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jestem na diecie niskowęglowej od paru lat, podkręcających metabolizm nie znam, może się podzielisz?

Gość gość
Co wy gadacie ? Jestem facetem ale niestety jestem dość mizernego wzrostu (170 cm). Waże obecnie 66 kg i to moja najlepsza waga kiedyś ważyłem 71 i wyglądałem tragicznie. Wy mówicie ,że 80 kg przy takim wzroście jest ok? Sorry ale chyba się oszukujecie...

Gość gość
Co za patola ...praca na zmiany,po 14 godzin ... W wieku 29 lat ...ale z was przegrywy i to kobiety jeszcze.

Gość gość
ej cala czekolade wpieprzasz na noc? ja mam wyrzuty jak zjem kilka kostek w tygodniu

Gość gość
i nie jem pszennej maki wcale i chudne

Gość gość
gość dziś chyba tematy Ci sie pomylily tu nikt nie pisal, ze waga jest okay

Gość gość
gość dziś Ja nie mam 29 lat. Tak, jestem patola, bo tymczasowo (nikt mnie nie utrzyma, rodzice ani mąż, bo rodziców nie stać, a męża nie mam) pracuję na zmiany po 14h. Mogłam pracować w biurze za 1200, a tak zarabiam 2800... Mam wyższe wykształcenie, znam języki obce itd.

Gość romanticDżentelmen
Możesz schudnąć,tylko potrzeba wysiłku i samozaparcia.Jeśli schudniesz będziesz atrakcyjna nie tylko dla mężczyzn,ale i dla samej siebie :)

Gość gość
ja mając 182 cm i będąc mężczyzną nie mam nawet 75 kg masz nie złą nadwagę mając 165 cm i będąc kobietą

Gość gość
masz, czemu by nie? są amatorzy krągłości mniejszych i większych. Ale jak chcesz schudnąć to: Diety to generalnie p********ie bo całość sprowadza się do matematyki. Liczysz sobie tu ile kalorii ci trzeba z wzoru Harrisa-Benedicta uwzględniając ile się ruszasz, a potem dostarczasz dziennie o 500 kalorii mniej. Zrzuciłem tak już 5kg(105->100) w jakiś miesiąc czy półtora jedząc dziennie hamburgery i pijąc soki owocowe (takie zwykłe dosładzane) ale pilnijąc by tego nie przekroczyć.

Gość gość
Ja(40+)powolutko tyje. Natomiast znaiomi mowia mi, ze jestem coraz chudszy:(. Obecnie waze 81 przy 190cm. Jeszcze dwa lata temu wazylem 73 i tez czulem sie dobrze

Gość gość
100kg przy 184cm i też się czuje dobrze. mam poprostu w d***e ludzi

Gość gość
a w lozku jestescie dobre?

Gość gość
Bo my jestesmy boscy! Wnuki Adonisa🖐️

Gość gość
prawda jest taka, że nie ważne jak wygląda kobieta zawsze sobie kogoś znajdzie bo mężczyźni mają małe wymagania w przeciwieństwie do kobiet

Gość gość
Oczywiście. Masz duze szanse go zgnieść! Hehe :)