Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ona mnie unika ? ? czy mi sie wydaje ?

Polecane posty

Gość gość

4 mies. temu zapoznalem dziewczyne. ona byla akurat z psem na spacerze i tak jakos zaczelismy gadac. Okazalo sie ze mieszkamy dwa bloki od siebie ale nigdy sie nie widzielismy bo ona 4 lata temu wyjechala na studia i przyjezdza teraz na weekadny do domu . Na poczatku czesto ja widywalem i rozmawialismy, niepodrywalem jej ani nic , jak gadalismy to o neutralnych sprawach a jak juz cos z prywtnego zycia to o szkole , pracy itd. Od jakiegos czasu mam wrazenie ze zaczela mnie unikac. Jak np ide do sklepi a ona jest z psem to ucieka z nim za blok, gdy ja jeste ze swoim na spacerze i ona wyjdzie i mnie zauwazy to jej spacer twa 3 minuty tak zebym nie zdazyl do niej podejsc a gdy mnie nie widzi to chdzi z tym psem 20 min. Nie rozumiem jej zachowania bo nie potrywalem jej, nie szukalem kontaktu , nawet na fb jej nie zaprosilem. Co moze byc powodem? zauroczyla sie i boi sie dalszej znajomosci? nie znosi mnie ? czy jej zachowanie wedlug was jest normalne ?

Gość gość
moim zdaniem ona się ciebie boi może wyglądasz jak seryjny morderca albo jakiś zbok

Gość gość
Zakwalifikowała Cię jako upierdliwego natręta. Rozmawiała z Tobą z grzeczności, ale już ma dosyć.

Gość gość
pisalem ze nie bylem natretny, gadalismy tylko gdy wpadlismy na siebie i to zawsze ona zaczynala rozmowe

Gość gość
Ale to Ty zacząłeś znajomość. Jak już później Cię widziała to nie chcąc robić z siebie buraka odzywała się jako pierwsza. Gdyby się zakochała to by nie uciekała:)

Gość gość
wydaje ci sie

Gość gość
NAMYSŁÓW to miasto powiatowe w województwie Opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona