Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauroczenie czy zakochanie?

Polecane posty

Gość gość

Od ponad poł roku utrzymuje codzienny kontakt z kolega. Oboj***ardzo siebie pożadamy i chcemy każda wolna chwilę spedzac razem. Tesknimy za sobą, jestesmy o siebie zazdrosni trochę i mamy motyle w brzuchu. Pytanie: to jest zauroczenie czy zakochanie?

Gość gość
Wyznaliście sobie uczucia? Czy robiliście coś fizycznie wspólnego? Choćby trzymanie się za ręce, przytulanie itp. Prawda jest tak że jeżeli to jest uczucie to powinno eskalować z czasem

Gość gość
zauroczenie szybko mija i tyle..a zakochanie moze przerodzic sie w milosc? x dziś tak przytulanie, sex, buziaki, trzymanie za reke..oboje stwierdzilismy przed soba, ze sie zakochalismy...tylko sie zastanawiam czy to czasem nie jest zwykle pożadanie siebie, fascynacja, zauroczenie..i nic nie ma wspolnego z zakochaniem czy miloscia.

Gość gość
Odpowiedz jest prosta wyobraz sobie ze mu ktos twarz oblewa kwasem i on wygląda jak potwor. Kochasz go nadal czy ucinasz kontakt?

Gość gość
kocham

Gość gość
Wiec raczej to milosc ale nie jest powiedziane ze po prostu nie umiesz sobie takiej sytuacji wyobrazic i gdyby tak bylo naprawdę nie wytrzymala bys tego i zostawila go. Trudno ocenić.

Gość gość
umiem sobie to wyobrazic i nadal chciałabym z nim byc i czułabym to samo nadal

Gość gość
to sie okaze.

Gość gość
nic sie nie okaze..bo i tak nie bedziemy razem :)

Gość gość
po co to piszesz azor. myślałam że teraz posuwasz kogoś, a ty na forum dalej jedziesz po mnie. jak mogłam kochać takiego potwora