Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inwalidow powinno sie zabijac

Polecane posty

Gość gość

Niestety to prawda zasmiecaja swiat nie nadaja sie zeby miec dzeci zyja za nasze podatki to pasozyci powinno sie ich zabijac co doego nie ma watpliwosci smierc Pasozytom inwalidzkim !!!!!

Gość prawictwo pospolite 152
moze nie tyle zabijać co nie dopuszcząc do ich narodzin . Jak płod jesst uszkodzony to aborcja .. Zabijanie zywego cżłowieka nie jest dobrym pomysłem

Gość gość
jestes inwalidom umyslowym ,jepnij se w łeb bo męczysz sie na tym swiecie:-D :-P

Gość gość
Hitler mial taki program, ale to nie wyszlo.

Gość gość
A nasze podatki zyja wzbudzaja zal i litosc powinno sie ich zabija dla ich i naszego dobra

Gość gość
Chce strzelac do inwalidow przeciesz to nie grzech chce to robic dla wszystkich nas i nawet dla nich

Gość gość
Idz do psychiatry.

Gość gość
Inwalidzi to nie ludze to odpad mozna ich zabijac a nawet trzeba dla polepszenia rasy ludzkiej nie mamy miejsca dla nich na ziemi swiat i tak jest juz przeludniony powinnismy zaczac sie ich pozbywac juz czas ja jestem w stanie zapewnic im humanitarna smierc to wszystko co mogie dla nich zrobic

Gość gość
Masz racje smierc kundlom inwalidzkim tez chce do nich strzelac

Gość gość
Jesteście potworami. Ku.rwa. Jak można tak myśleć, mówić, pisać? Ktoś się taki urodził, myślicie że mu nie jest ciężko? W drodze na wykład codziennie rano zaprowadzam niewidome osoby do ośrodka dla niewidomych, który jest obok mojej uczelni. Wszyscy przechodzą obok nich obojętnie, a wiecie jakie miny mają ci niewidomi? Są przerażeni. Kiedy do nich podchodzę i proponuję, że zaprowadzę do ośrodka, to szeroko się uśmiechają i mi dziękują. Czują się wtedy bezpiecznie. A znacie Nicka Vujicica? Jeśli nie, to radzę obejrzeć film pt. Cyrk motyli. Nick urodził się bez kończyn. Ale wiecie ile ludziom pomógł? Jaką wiarę i nadzieję wzbudził w nich? To tak niezwykły człowiek i ma żonę, i ma pracę, i też płaci podatki - jak każdy z nas! Was powinno się zabijać. Nie rozumiem jak można mieć w sobie tyle zła. Choć sam jestem introwertykiem, mam problemy i nienawidzę ludzi, to i tak oddałbym swoje życie nieznajomemu. Bez odbioru.

Gość gość
w takim razie ty lecisz pierwszy bo jesteś inwalida umysłowym z przyjemnoscia przetnę ci krtan ,wcześniej obetne paluszki ,lubie się pastwić nad ścierwem ludzkim takim jak ty autorze

Gość gość
Ostatni post!Nienawidze przemocy ale w tym przypatku chetnie pomoge,mam sadystyczne pomysły

Gość gość
ziemie należy oczyszczac z plugawych prymitywnych śmieci jak autor ,w następnym wcieleniu będziesz bez nóg ,takie jest prawo ,nie dopadnę cie tutaj ale prawo i tak zmusi cie do rozwoju

Gość gość
Robcie na swoje smiecie inwalidzkie wy sami ale moje podatki zostawcie dlamnie nie bede robil na wsze najduchu itd itp chore biedaczki dla ich dobra trzeba do nich strzelac i koniec

Gość gość
to wszystko wypisuje jeden ten sam chory idiota...

Gość gość
Smierc kundlom inwalidzkim i koniec nie maja prawa zyc smiecie ludzkie

Gość ktos z f23
co za psychol :o

Gość gość
Chory nie chory,ale DEBIL jak nic!!! Pracuję z niepełnosprawnymi i jest mi z nimi tak dobrze...Oni nie oceniają, ufają i kochają bez względu na wszystko <3 Traktuję ich normalnie, za co są mi bardzo wdzięczni.Jak idziemy do kina czy pizzerii to mam w doopie co o nas myślą ludzie, niech patrzą, niech współczują,niech się brzydzą...kiedyś przestaną, i takie są fakty - coraz mniej ludzi ogląda się za nami,coraz mniej się z nas śmieje,coraz więcej uśmiecha przyjacielsko czy traktuje jak normę...

Gość gość
Autor tego tematu jest naprawdę złym, smutnym, podłym i okrutnym człowiekiem. Już nawet nie chodzi o to, czy napisał to, by "przyprowokować", czy tak uważa naprawdę. Są tematy, z których nie należy ani żartować, ani się o nie prosić (jak, co niektórzy, proszą się o raka; gdzieś wpadłam na taki temat). Każdy ma prawo do życia. Bez wyjątku. To, czy ktoś urodzi się zdrowy, czy chory, a może-spotka go wypadek, który spowoduje jego dożywotnie kalectwo, nie jest winą chorego. Nikt normalny nie prosi się o chorobę. No, ale tu nie ma sensu tego tłumaczyć, bo daję rękę sobie odciąć, że komentarze pozytywne pisze ta sama osoba, byleby ten temat był na pierwszej stronie. Człowieku, nie masz pojęcia, co piszesz. Nie mam zamiaru Cię wyzywać od najgorszych, niecenzuralnie, bo to nie mój poziom. Ale dodam, że życzę Ci, byś zweryfikował swoje myślenie. I z całego serca doceniaj fakt, że jesteś zdrowy, sprawny, samowystarczalny. A osoby niepełnosprawne zostaw w świętym spokoju. To, co piszesz w internecie, jest nieusuwalne...

Gość gość
Mam głęboką nadzieję autorku o mózgu wielkości orzeszka ze jak Cię kiedyś niechcący ktoś pieprznie samochodem, albo dopadnie Cię np rak to staniesz jako przywódca pierwszy do odstrzału. Bo czemu moje inwalidzkie podatki mają iść na odpad???

Gość gość
powinieneś im pomagać w miarę swoich możliwości

Gość gość
Szanowny autorze. W tym kraju puki co podatki płacą ludzie pracujący i mający dochody. Ty jako gówniarz z gimbazy do tej grupy się nie zaliczasz, więc morda w kubeł szczeniaku i lekcje odrabiać.

Gość gość
takiego inwalide umysłowego i moralnego jak ty - czemu nie, bo wiezienia i wariatkowa szkoda na takich za nasza kasę,

Gość gość
Nie wiesz jeszcze , autorze, za w ciagu najbliższych 4 miesiecy staniesz sie inwalidą na skutek wypadku. Będzie to wypadek komunikacyjny. Mam zdolność przewidywania - przekonasz sie.