Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za moda z tymi czarnymi wozkami? kilka juz takich widzialam

Polecane posty

Gość gość

zawsze jak taki widze przypomina mi się Dziecko Rosemary :D

Gość gość
Jak dla mnie ok, tylko nie na lato.

Gość gość
Też miałam czarny wózek, tak samo jak większość moich znajomych. Tyle że mieszkam w Niemczech i tu to jest normalne.

Gość gość
a mi one kojarzą się z trumienkami

Gość gość
wole czarne niz, tandetne rózowe lub zielone

Gość gość
taaa rozowe ok, ale co masz do zielonych?

Gość gość
Czarny to kolor elegancji

Gość gość
wow, a kogo twoje skojarzenia obchodzą? rozumiem, że u ciebie we wsi dziewczynki mają obowiązkowo różowe, a chłopcy niebieskie względnie zielone i koniecznie z czerwoną wstążką, żeby uroki odpędzać ale niektórzy żyją w normalnych środowiskach i nie robią wielkiego halo o czarny wózek. czy w tej polandii byle bzdeta musi zaraz zadziwiać i szokować?

Gość gość
To jest cos takiego jak moda wozkowa???? Ja p*****le co za p r y m i t y w !!!!

Gość gość
Mam czarny wózek, praktyczny, dobrze wygląda. Jedyny minus to jak jeszcze korzystałam z gondoli to w lecie za bardzo grzało, ale w sumie przy upalach wychodziliśmy na spacer wcześnie rano i wieczorem.

Gość gość
Blagam... Blagam!!! Niech mnie ktos zabije jak zacznie byc dla mnie wazny kolor wozka!!! Bo to jest juz dno dna mentalnego!!!

Gość gość
A dla mnie ma znaczenie. Wózek ma być wygodny, praktyczny i dobrze wyglądać. Wstydzilabym się wozić córkę w różowym.

Gość gość
A mi się czarne podobają, ale też bałam się o nagrzewanie. A że rodziłam latem wybrałam szary. Myślę że ta czerń jest modna tak samo jak modny jest minimalizm i prostota we wnętrzach.

Gość gość
a co to za moda z małą czarną?? Zawsze jak widze laskę w małej czarnej to mam wrażenie że idzie do trumny się położyć... (ironia gdyby ktoś nie zakumał)

Gość gość
Nie no czarny wózek to masakra dla mnie. I dla wszystkich krzykaczek- oprócz czerni, różu i niebieskiego jest jeszcze parę innych kolorow. Ja mam jasny bez połączony z ciemną kratką. Z ciemnych szare, grafitowe fajnie wygladaja

Gość gość
Dla ciebie czarny masakra, dla mnie twój ale to nie moją sprawa.

Gość gość
A dopiero co był temat, że teraz same białe jeżdżą. To zdecydujta się dziouchy...

Gość gość
Ja mam czarniutenki w biale grochy. Parsknelabym smiechem jakbycmi kto rozowy zaproponowal niebieski czy bezowy.

Gość gość
A ja miałam różowo-fioletowy. w sumie to krótko z niego korzystałam, bo jakies 7 miesięcy, potem kupiłam brązową spacerówkę. :)

Gość gość
Ot, pokolenie emo się rozmnaża. Anomalii będzie coraz więcej.

Gość gość pwcdhy
A co to za kolor tem czarniutenki?

Gość gość
Ja też dużo widuje czarnych wózków. Tylko się zastanawiam jak jest w środku jak jest mocne słońce... Pewnie grzeje się to dziecko na całego.

Gość gość
Mam czarny Bo latwo utrzymac w czystosci ,fajnie wyglada. Mlody urodzil sie w lipcu jezdzilismy I latem -nie ugotowal sie:-) zyje I ma sie dobrze:-) p.s czarny wozek kojarzy sie z trumienka? Jesli juz trumienki dzieci Sa zwykle biale.

Gość gość
Ja często widzę cae białe i całe czarne wózki i nigdy nie przyszłoby mi do głowy, że to coś dziwnego. Nie wszystko co białe kojarzy się z dziecięcą trumienką i nie wszystko co czarne się nagrzewa.

Gość gość
a wy się musicie czepiać? czarne źle, szare źle, mydelniczka źle, czołg źle, używany źle, nowy też żle... puknijcie się w czoło a nie czepiajcie się wszystkiego i wszystkich dookoła,

Gość gość
Uwierzcie czarny wozek sie nie nagrzewa. Material nie przyciaga slonca. Jezdzilam w upaly I wiem. Tesciowa mi ponakladala wozek pieluchami w obawie ze mlody die usmazy. w zyciu Nic nigdy nie pokojarzylam z trumnami co mialoby zywe dziecko -byloby to chore.

Gość gość
Mieszkam w Norwegii tutaj pratycznie co drugi wózek jest czarny są tez białe ,szare, beżowe żadnych kolorowych .Normalnie wyglądają nie żadne trumny jak co niektóre tutaj tak piszą.

Gość gość
gość dziś Mam czarny Bo latwo utrzymac w czystosci ,fajnie wyglada. Mlody urodzil sie w lipcu jezdzilismy I latem -nie ugotowal sieusmiech.gif zyje I ma sie dobrzeusmiech.gif p.s czarny wozek kojarzy sie z trumienka? Jesli juz trumienki dzieci Sa zwykle biale. xx Trumny mają również różne odcienie brązu :) Zależy od drewna.

Gość gość
Mam czerwony ale rozwazalam zakup czerwonego, bardzo praktyczny.

Gość gość
Ja miałam czarny na srebrnym stelażu ale żałuje że nie wzięłam innego koloru bo czarny to jednak taki ponury. Rodziłam w październiku wiec jakoś przez jesień i zime nim przejeźdźiłam ale od kwietnia już przesiadłam się na spacerówkę w beżu/