Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet1991facet

Po operacji krótkiego wędzidełka i wąskiego napletka

Polecane posty

Gość facet1991facet

Witam. Mam 24 lata i jestem 3 tygodnie po zabiegu operacji krótkiego wędzidełka oraz wąskiego napletka. Do tej pory nie miałem jeszcze dziewczyny i nie uprawiałem seksu. Oczywiście czasami się masturbowałem. Od kilku lat myślałem, że mam trochę za krótkie wędzidełko i zbyt wąski napletek (w wzwodzie mogłem go normalnie zsuwać ale robił mi się pierścień na główką). Byłem prywatnie u dwóch urologów i potwierdzili moje przypuszczenia. Jak już pisałem 3 tygodnie temu przeszedłem zabieg operacyjny, szwy już mi poschodziły, rany się zabliźniły i... no właśnie... efekt wizualny pozostawia wiele do życzenia. Nie byłem obrzezany lecz lekarz wyciął kawałek napletka, chyba nazywa się to fachowo "zabieg typu High". Mam jeszcze pod żołędziem bułkę, praktycznie w koło penisa, w miejscu szwu zrobiło się zgrubienie. Wygląda to beznadziejnie. O ile wcześniej nie chciałem uprawiać seksu bo bałem się, że coś pęknie, tak teraz nie będę uprawiał seksu z powodu takiego, że mój penis wygląda paskudnie i wstyd go nawet kobiecie pokazać.

Gość gość
Wrzuc jakies zdjecie to Ci powiem czy jest zle ;) a na pocieszenie dodam, ze dla wiekszosci kobiet penis nie jest niczym ładnym :P nie brzydzilam sie zadnego penisa moich partnerow, aczkolwiek nie jest to ze tak powiem moj ulubiony widok :)

Gość facet1991facet
tak to wygląda u mnie teraz... https://zapodaj.net/af3a93da4ffdc.jpg.html https://zapodaj.net/5e4b87ce8927a.jpg.html No to ja miałem typu "low" z tym, że wyciął mi całkowicie wędzidełko. Wiem, że beznadziejnie to u mnie wygląda. Co prawda dopiero jestem 3 tydzień po zabiegu i wszystko jest jeszcze "świeże", za jakiś czas planuję też zastosować maść na blizny aby wygładzić te miejsca szwów. Jednak nie wiem czy jakoś to bardzo się zmieni. W zasadzie to już mi jest wszystko jedno czy któraś dziewczyna mnie oleje z powodu beznadziejnego penisa czy też nie, bo i tak do tej pory nie miałem nikogo więc już mi zaczyna powoli nie zależeć... heh, widzę, że szykuje powód do kolejnego kompleksu...

Gość facet1991facet
No wiem, że kobieta nie będzie patrzyła na penisa jako wyznacznik tego czy mnie chce czy nie. Ale wiadomo, że będziemy uprawiać seks i to nie raz, a w dodatku nie zawsze po ciemku, więc nie chcę aby jakaś dziewczyna brzydziła się moim penisem. Mam już dość wad, a tymczasem to będzie kolejna... Przecież, nie trafię raczej na dziewicę więc wiadome, że mój będzie kolejnym którego w życiu zobaczy i może się przerazić. Wolałbym nie decydować się na obrzezanie typu "high" ponieważ wtedy będę odczuwał mniejsze doznania.

Gość gość
fujjj... ale ohydne... nawet bym go do pochwy nie wzięła a co dopiero do ust

Gość gość
wyglada obrzydliwie , cos ty zrobil czlowieku

Gość gość
prawiku co ci przyszlo do glowy zeby penisa tak zeszpecic ? masakra

Gość facet1991facet
Z tego co wiem to tak wyglądają penisy po tego typu operacji. W sensie kilka tygodni po. Można sprawdzić sobie zdjęcia na necie jest tego sporo. I tak jest już lepiej po przez pierwsze dwa tygodnie to była masakra. Co nie zmienia faktu że i tak wygląda paskudnie. Jak na razie jest jeszcze wszystko świeże i gdzieś za miesiąc planuje zacząć stosować maść na blizny. Podobno te zgrubienia (takie jakby worki) jeszcze się wchłoną bo to jest stan po operacyjny. Póki co wszystko jest przeciwko temu abym poznał jakąś dziewczynę. W zasadzie to zaczyna mi już latać to całe życie. Widocznie ktoś musi być z*****.ny aby ktoś inny miał w życiu szczęście.

Gość gość
Pierwsze co rób na randce z dziewczyną to pokazuj jej penisa aby trzymała się z dala od ciebie, aleś do/je/bał koleś...

Gość gość
Wy naprawdę chyba macie po pierwsze fioła na punkcie wyglądu a po drugie jakieś chore kompleksy, całe Wasze ciało musi być idealne, czy jak? Twój penis nie jest obrzydliwy :). Może nie jestem kobietą, ale jestem biseksem, więc chyba mogę to ocenić :P.

Gość gość
toś teraz do/je/bał... widać że jesteś biseksem no chu/jojo oceniasz

Gość gość
A ja myślę, że taki nieszablonowy kształt może przynieść nieszablonowe doznania ;-)

Gość gość
Zanim zaczniecie oceniać innych, popatrzcie obiektywnie na siebie. Poza tym nie kocha się kogoś ze względu na kształt czy wygląd penisa. Liczy się osobowość.

Gość gość
Gdybym poznała kogoś i pokochała to w sytuacjach przy kochaniu pewnie bym nie robiła wielkie halo bo

Gość gość
gość dziś Serio byś wzięła takiego do ust? Ja nie...