Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lampiarka

Czy odpowiada wam Polski Klimat?

Polecane posty

Gość Lampiarka

Zastanawiam się od dłuższego czasu nad tym. Wiem że mogliśmy trafić gorzej ale czy w Polsce da się być szczęśliwym? Przez większą część roku chodzimy w Kurtkach. Kiedy przyjdzie lato nie cieszymy się z niego ponieważ wilgoć u nas jest wyższa niż na południu europy a co za tym idzie jest mega parno i duszno. Temperatury +30 są dla nas wykańczające. Nie ma czym oddychać. Potem przychodzi szara jesień deszcze przez większą część tygodnia i przychodzi zima. Długie noce, ciężkie poranki. Jak być szczęśliwym w tym kraju, Nawet maj piękny miesiąc w tym roku jest zepsuty przez pogodę JAK TU ŻYĆ

Gość gość
Jest jak jest. Spójrz na to z innej strony. Ja jestem akurat zadowolony z Polskiego Klimatu. Kocham tą różnorodność. mamy wiosnę mamy jesień mamy upalne lato i zime. Jest więc ciekawie. A nie jak w innych krajach wieczna zima albo wieczne lato. A znowu ta zima nie jest taka zła. Raptem 3 mroźne miesiące. Nic wielkiego zwłaszcza że dawno nie sypało śniegiem w dużych ilościach

Gość gość
wcale nie jest tak że jesień czy zima nie mają uroku. Przyjeło się że fajnie jest jak są upały ale mi się podoba jesień np. Ta listopadowa szaruga , zaduma to jest coś pięknego. Grudzień magiczny miesiąc. Styczeń Luty i już masz wiosnę. Nie jest tak źle wcale

Gość gość
Nie odpowiada mi, wiecznie pizga

Gość gość
Ja nie lubie upalow. Lato mogloby byc do 23 stopni

Gość gość
Polska ma fatalne położenie geograficzne

Gość Princessinthesky
Nie odpowiada. Mieszkam za granicą i nie wiem czy kiedykolwiek będę gotowa na powrót do tego zimna 10 miesięcy w roku.