Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo inteligentne kobiety mają małe piersi?

Polecane posty

Gość gość
zobacz np. Natali Portman ma chyba a.. rozmiar; mogę się zapytać jakiego typu faceta szukasz/szukałaś: takiego co Ciebie rozumie, czy zwracasz uwagę żebyś go fizycznie tylko chciała? jak oceniasz swoje ciało, zwracasz na to uwagę jak inne? faceci jak Ciebie postrzegają, boją się, chcą np. kontaktu fizycznego?

Gość gość
Ja szukam dziewczyny inteligentnej, ale i zgrabnej i z dużym biustem. To jest ideał.

Gość gość
hej dziewczyny to jak to u Was jest z tą iq i rozmiarem..

Gość gośćajagd
i to i to małe,małe iq i małe cycki,jednym słowem porażka

Gość gość
gość wczoraj facet z 02:42 to jakiś prymitywny kretyn, który myśli, że jak on szuka durnej, uległej kurki to każdy facet takiej szuka  inteligencja to nie sam czynnik iq, ale ogólnie mądrość, podejście, wiedza o świecie lub jakieś ciekawe pasje. wiadomo, że takie rzeczy inteligentnych ludzi łączą ze sobą. a jak ktoś jest durny to będzie szukał u partnera tylko wyglądu i kasy. Pudło :D te przemyślenia są zarówno moje jak i mojego partnera, który jest ambitny i jak napisałaś za "kurkami" to on się nie ogląda . Inteligencja i mądrość to dwie różne sprawy tak Apropo. Po drugie. Owszem u partnera nie do końca liczy się wygląd ale każdy z nas ma w sobie pierwotne instynkty mimo upływu lat, nauka, dzisiejszy świat mógł je przyslonic ale one wciąż są, i tak jak mówię ja, mój chlopak, i wszyscy mężczyźni których znam a znam ich bardzo dużo, owszem do związku to może i kogoś sobie znajdziecie ale facet nigdy nie patrzy na inteligencję chyba ze sam jest głupi i potrzebuje mentora, ale wtedy skąd ma wiedzieć że akurat ta jest inteligentna? Bierze tą ktora robi takie wrażenie . Prawdziwy facet nie potrzebuje szalenie inteligentnej kobiety, bo raz ze jest takich niewiele-może wśród naukowców, a tam jest garstka, bo wy twierdzicie ze kazda z meska klata taka jest a to nieprawda,(probujecie sobie i innym wmawiac glupoty by poczuc urojona wyzszosc nad prawdziwymi kobietami.)a dwa meskie ego by tego nie scierpialo. Inteligentna tak, ale i głupia także, nie zapominajmy że facet mając niewiele kobiet do wyboru raczej nigdy nie znajdzie wśród garstki swojego ideału nawet w połowie i są w przypadkowych związkach niekoniecznie takich jakie by chcieli . Ale wracajac. Prawdziwa kobiecość tkwi w smukle proporcjonalnej sylwetce, pieknej talii itd i M.in w biuście. Kobieta z chłopięca klatka czy postura nigdy nie bedzir pociągala faceta, chyba że pedofila. To przykre ale prawdziwe dlatego gdybym była na miejscu takich kobiet to nie twierdzilabym uparcie ze tak nie jest,bo nie ma się co oszukiwać :) Pewnie, faceci wam powiedzą wszystko i będą próbowali "podejsc"z różnej strony po to było dostać d**y jak juz sa tak blisko bo po co się wysilać i czarowac piękna, jak można wmówić brzyduli ze ja akceptują, a ona im da bez problemu a oni w trakcie seksu z nią będą marzyć o piękności. Zawsze tak jest mówili mi to niemal wszyscy koledzy a i badania naukowe ,anonimowe ankiety wskazują na to samo. Natury nie oszukacie i tyle

Gość gość
Nie zgodzę się, są kobiety bardzo rzadko występujące są mega inteligętne (fakt mają też zazwyczaj inne problemy), bo chyba z samej natury (ODROZNIAJAC mądrość, wiedzę od inteligencji), taką właśnie "czystą inteligencje" bardzo ciężko jest pogodzić z kobiecym światem emocji, które też mają te inteligętne.. 90% być moze facetów będzie taka kobieta przerażać (niezależnie od piersi), bo jej umysł to coś czego facet nigdy nie ogarnie.. ALE są faceci których takie kobiety będą fascynować, ich ciało i umysł, coś jak Skłodowską z jej mężem.. lub Wolter też z jedną mu współczesną tak ją uwielbiał.. Większość facetów pożąda TYLKO fizycznie kobiety, więc potrzebują kobiecego ciała, ale są tacy co ubustwiają pełną kobiecość, także tę inteligętną.. X Pytanie czy te kobiety inteligentne z drugiej strony postrzegają siebie jako obiekt seksualny lub seksualno-intelektualny..? biust to nie wszystko, dlaczego eliminować to ze sfery kobiecości, tylko dlatego że wiekszość facetów tego nie ogarnia?

Gość gość
niebezpieczna www.youtube.com/watch?v=FddY0R8ZwCE

Gość gość
"W 1733 roku, spotkałem młodą kobietę, która wydarzy się myśleć prawie jak ja." - Voltaire (c.1740)

Gość gość
i co z tym?

Gość delikatna jak muśnięcie warg
:D:D:D cóż to za teoria? :D Nie wiem czy jestem bardzo inteligentna ale inteligentna jestem na pewno i wcale nie mam małego biustu. Miseczka C tj.w sam raz przy wzroście 1.68 :). Komuś się musi bardzo nudzić, ze mu cos takiego w ogóle do głowy przyszło :D

Gość gość
Niby tak, ale czasami się zdarza, iż również posiadają kompleks na punkcie krzywych zębów. Ja skorzystałam dlatego z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak i swoje naprostowałam stałym aparatem ortodontycznym. m