Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadłam w ciążę z chłopakiem z imprezy

Polecane posty

Gość gość

Ostatni raz współżylam z obcym dla mnie chłopakiem na imprezie, mamy się na fb bo dodaliśmy się już podczas imprezy jakbyśmy chcieli iść jeszcze kiedyś razem. Okres spóźnia mi się tydzień co było dla mnie dziwie, zrobiłam test wczoraj rano i wyszło! Szok i nie wiem co robić. Bardzo głupia sytuacja, wiem ze głupote zrobiłam, dziecka nie usunę, tylko..... Czy mu o tym powiedzieć? Boję się jego reakcji, a sama nie chce z tym być :(

Gość gość
Dodam że mam tylko szesnaście lat

Gość metr sześćdziesiąt w kapeluszu
Zrób zdjęcie testu, wrzuć na Fejsa i oznacz przyszłego tatusia na nim. :classic_cool:

Gość gość
Gościu wyżej, polać mu! Heh

Gość metr sześćdziesiąt w kapeluszu
Nie bój się. Jeżeli nie zablokuje Cię, uprzednio usuwając z listy znajomych - będzie dobrze. :classic_cool:

Gość gość
załóż embrionowi konto na fejsiku, jak tatuś doda do znajomych to już połowa sukcesu :D

Gość gość
to pujdziesz siedzieć do ciupy:-(

Gość gość
to pujdziesz siedzieć do ciupy:-(

Gość gość
Dobrze ci tak dziffko. Tfu!

Gość gość
Hue hue. Nie zapomnij dopisać gratki - like, zazdrość - komencik :D

Gość gość
Fejsikowa ciąża. Zaciazyla przez mizianie smarfonu :D

Gość gość
będziesz samotną matką powodzenia chociaż masz honor i nie usuwasz ciąży

Gość gość
Załapiesz się na 500+ :)

Gość Michał121212
Wlasnie dlatego najlepsze sa dziewice, ktore chca byc dziewicami, az do slubu. :)

Gość gość
Taka historia to już standard w dzisiejszych czasach na początku panika a jak już będzie dziecko to będziesz kochać. D******py na imprezie a potem zdziwiona że ciąża żal zamiast rozchylac nogi najpierw trzeba myśleć przede wszystkim w tym wieku i macie się na fb następne żałosne

Gość gość
Sluchaj moim zdaniem zastanow sie nad tym usunieciem, sa tabletki ktore usuwaja ciaze do bodajze 3mies., wtedy jeszcze naukowo nie mowi sie o dziecku a o plodzie. Jesli nie chcesz, to idz porozmawiaj z rodzicami, musisz w koncu skonczyc szkole itd a oni powinni Ci w tym pomoc. Idz z mama koniecznie do ginekologa, jak on potwierdzi ciaze, skontaktuj sie z chlopakiem. Dziecko jest tak samo Twoje jak i jego, wiec on tez ma obowiazek jak i prawo sie nim zajmowac i utrzymywac. Podejmujcie jakas decyzje w zwiazku z tym, czy byc razem czy nie, jak podzielicie sie obowiazkami itd. Zycze powodzenia i wiecej oleju w glowie na przyszlosc.... szczególnie dla Twoich rodzicow, do ktorych obowiazkow nalezalo Cie przestrzec przed takimi sytuacjami, a przede wszystkim powiedziec o ANTYKONCEPCJI.

Hej! Cieszę się że zdecydowałaś się urodzić dziecko, to bardzo mądra i odpowiedzialna decyzja:)Nie bój się powiedzieć o dziecku swojemu chłopakowi, powinien o Nim wiedzieć w końcu jest jego ojcem.Powiedz też rodzicom,musisz mieć ludzi którzy Cię będą wspierać w tej trudnej sytuacji.Nie bój się o przyszłość, szkołę da się skończyć zaocznie.Pozdrawiam! Trzymaj się!