Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wmawia mi chorobę psychiczną

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Zacznę od tego ze jestem brzydka dziewczyna-mam ładne wlosy, nie jestem gruba czy zaniedbana ale mam po prostu brzydkie rysy twarzy. Mam starszego brata który jako dziecko, nastolatek czy 20paro latek był naprawdę ładnym facetem, ma urodę po matce która była ładna kobieta. Ja jestem brzydka po ojcu-mam ładna cerę, zeby czy oczy ale ohydny prostokątny kształt twarzy i duży nos. Wyglądam na miłą osobę i często spotykam naprawdę sympatycznych ludzi dobrze do mnie nastawionych. Trafiam również na wredne lajzy które mnie skomentuja czy wysmieja ale nigdy nie pozostaje dluzna i albo odpowiadam po chamsku albo pokazuje środkowy palec. Problem jest z moim mężem który jakby nie zauważa że ktoś ze mmie szydzi na ulicy i kiedy ja zaczynam odpowiadać np zobacz na swój ryj szmato itd to on dostaje furii ze mu wstyd przenoszę swoim zachowaniem, że nikt mi nic nie powiedział a ja zaczepiam, że jestem chora psychicznie itd. Przyklad-wczoraj miałam dobry dzień i wracałam z nim do domu i szły jakieś dwie szuje które cały czas na mnie patrzyły z głupimi usmieszkami i coś szeptaly ze jestem brzydka itd a ja pokazałam im środkowy palec przed gebami. I mialam cyrk w domu ze jestem wariatka, że on nigdy nic nie słyszał żeby ktoś mnie wyzywal itd :O ja nie jestem kmiotem żeby dac siebie obrażać czy wyśmiewać a znów on potem zaczyna się mnie czepiać i kazać się leczyć. Grube czy brzydkie dziewczyny, co robicie w takich sytuacjach?

Gość gość
Wiesz co mysle ze provlem lezy w Tobie, pewnie tylko Ty masz sie za brzydka i wyolbrzymiasz tylko jakies rzeczy. Ile Ty masz lat? 10? zeby wyzywac kogos nieznajomego albo mu srodkowy palec pokazywac... kobieto blagam... moim zdaniem zachowanie wiesniaczki kompletnej. One wcale nie musialy gadac o Tobie.. mialy milion innych tematów na ktore mogly rozmawiać... A poza tym kazdy sie smieje z kazdego.. uwierz mi ladne dziewczyny maja tak samo, bo na nie z kolei wymysla sie rozne plotki np. ze sie puszczają. Przyzwyczaj sie, w takim swiecie niestety żyjemy ot co

Gość gość
popieram wypowiedz poprzednią no i uważam ze juz samo to ze masz męża świadczy że możesz się podobać