Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotykowaa

dotyk

Polecane posty

Gość dotykowaa

Uwielbiamy z mężem się dotykać. Często rozbieramy się i przytulamy nago, czasem gdy np gotuję a mam dość skąpy stanik na sobie, to on mnie maca, laskocze, i bawi się moimi piersiami. Bywa, ze zdejme z niego koszule i kiedy jestem topless przytulam go i dotykam piersiami bo klatce i twarzy, on mi je caluje, lize i asa. A wy jakie pieszczoty polecacie?

Gość Pachnący
Podaj mu się do skosztowania... gdy usiądzie za stołem, odsuń wszystko, co stoi przed nim, usiądź na blacie naga lub tylko bez majtek, rozchyl uda, tak, żeby miał głowę pomiędzy twoimi nogami i daj się mu soczyście wylizać... Ja uwielbiam taki lunch;)

Gość gość
Ja z moim facetem potrafimy całować się godzinami. Uwielbiam głębokie, mokre pocałunki, zabawy ze śliną. Całujemy się kto głębiej.

Gość Pachnący
ooo tak... całowanie jest takie podniecające... ja uwielbiam qygodnie się usadowić i pieścić się ustami o usta... lizać się językami głęboko... i coś, co szalenie podnieca i jest już dla mnie sygnałem do naprawdę gorących zachowań... uwielbiam symulować ustami stosunek... wsuwać sztwyny język pomiędzy gorące, mokre wargi i miarowo posuwać czując, jak partnerka rytmicznie zasysa mój język... Niestety, chyba kobiety ostatnio nie cenią sztuki całowania, bo takie całuśne randki trafiają się coraz rzadziej;)

Gość gość
a jeszcze lepiej umoczyć dopę w talerzu z zupą i niech to chla.... zboczki....

Gość gość
A po co umoczyć/ najlepiej nasrać...

Gość gość
I na dotyku się kończy;) a potem na kafe tematy się zakłada. "Czemu mnie mąż nie roocha?" :D