Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy samotnych kobiet po 30 jest duzo czy to tylko miejski mit

Polecane posty

Gość gość
W takim razie ja jadę na wieś :) Serio, mi nigdy nie imponowali przystojni mądrale w garniturkach ;) Kiedyś spotykałam się z takim "prostym" (ale nie prostakiem) - i był to najwspanialszy charakter człowieka, jaki w życiu poznałam.

Gość gość
Mam 33lata.mam 2 kolezanki samotne w wieku 30lat. Na palcach jednej reki moge policzyc samotne po 40. Po 50 jest ich juz wiecej bo faceci szybciej umieraja dlatego wiazcie sie kobiety z mlodszymi

Gość gość
Młodsi nie chcą się wiązać ze starszymi kobietami.

Gość gość
jest tych samotnych 30stek od cholery !

Gość gość
a tak właściwie to po co facetowi kobieta po 30tce? ja rozumiem sytuację, że się hajtnął z młodą założył rodzinę i się razem zestarzeli to normalne, ale zaczynać związek z kobietą której okres świetności już dawno minął? dla mnie to jak dojadanie resztek po innych, porażka i wstyd

Gość gość
na co komu dzis kobieta po 30tce?

Gość gość
Żeby sobie pomagać, wspierać sie,kochac,mieć dzieci albo nie,razem się śmiać i płakac,rozwijać sie, miec seks z miłości. .duzoę by pisać po co.

Gość gość
nie żartuj, dzieci po 30-ce, albo nie może zajść w ciążę, świruje z tego powodu i zatruwa facetowi życie, albo rodzi jakiegoś upośledzonego wcześniaka czy Downa.

Gość gość
wróć lepiej do swoich komedii romantycznych i harlequinów, prawdziwe życie to nie bajka

Gość gość
Hahaha ale ciemnogrod.No tak dzieci do 25 roku życia max. Ze wsi jesteś czy co ? Hahahaha

Gość gość
23:58 lepiej komedie romantyczne niż wydumane melodramaty :D

Gość gość
Laski strasznie szybko brzydną tak od około 30 roku życia. Na sympatii w przedziale 30+ to możesz 60 podstron przerzucić i nie ma na czym oka zawiesić bo wszystkie wyglądają +/- jak podstarzały ciotki.

Gość gość
podstarzałe ciotki

Gość gość
No i już się zaczęło "Hahaha ale ciemnogrod.No tak dzieci do 25 roku życia max. Ze wsi jesteś czy co ? Hahahaha " x znowu z siebie kobieta robi kretynkę.

Gość gość
gość wczoraj nie żartuj, dzieci po 30-ce, albo nie może zajść w ciążę, świruje z tego powodu i zatruwa facetowi życie, albo rodzi jakiegoś upośledzonego wcześniaka czy Downa. x Dużo kobiet rodzi zdrowe dzieci nawet po 40-ce a co dopiero po 30-ce. Jest też spora grupa kobiet, które nie chcą mieć dzieci a te co chcą mają do dyspozycji badania prenatalne. Z tego co mi wiadomo większość mężczyzn nie chce mieć dzieci albo jest im to obojętne, czyli godzą się na dziecko dla dobra partnerki.

Gość gość
wy też brzydniecie faceci, jakoś nie widać na ulicach przystojnych 40 latków, wszystko z brzuchami, gęby spuchnięte, zmarszczki na czole; czemu więc oceniacie kobiety? :D jesteście śmieszni. Polecam kupić sobie lepsze lustro albo nowe okulary bo wzrok już macie nie ten :) Owszem dobrze po 40tce to wyglądają ale jacyś aktorzy, modele co są bogaci i dbają o siebie, ale przeciętny 40 letni Polak to taki Rysiu z brzuchem i spuchniętą mordą. I taki Rysiu ocenia swoje rówiesniczki że one są stare a sam siebie nie widzi... klasyka.