Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tak patrzę na świat to widać wyraźnie że zło zwycięża

Polecane posty

Gość gość

Małe kraje są niszczone, siany jest zamęt, a USA czy Izrael są silne i cieszą się w świecie szacunkiem. Większe zło pożera mniejsze zło albo wręcz niszczy spokojne kraje. Jak dziś wygląda Kosowo, Macedonia, Ukraina, Sudan, Somalia, Jemen, Afganistan, Irak, Syria, Libia... Ale konflikty militarne, dozbrajanie, knująca agentura to jedno ale to samo w ekonomii. GMO się szerzy. Koncerny farmaceutyczne zarabiają. Ludzie mimo to głodują, ok miliarda ludzi na świecie głoduje i umieralność jest wysoka, pełno nowotworów i innych chorób. Totalitaryzm zatacza coraz szersze kręgi, Chiny czy USA podsłuchują wszystkich. Inne kraje jak UK, Rosja niewiele lepsze. Masy uchodźców tułają się po świecie. Szerzy się pronografia. W dziennikach telewizyjnych i mediach króluje przemoc, ciągle dziennikarze przynoszą widzom jak hieny w pyskach "padlinę", wyliczają kto, gdzie i jak został zmordowany. A ludzie tego chętnie słuchają. :o Nie podoba mi się to wszystko.

Gość gość
A zobaczcie ile rozwodów. Albo spójrzcie na religie. Ile przemocy na tle religijnym i rozmaitych afer się pojawiło. Świat upada moralnie 🖐️

Gość gość
Nie podoba mi się to wszystko. x to sie zabij, nienawidze pesymistycznych j******h polaczków :D

Gość gość
to wszystko robi pęd do pieniadza,tego nieda sie zatrzymać

Gość gość
13:04 Jakby ciebie to spotkało to też byś jęczała i była daleka od optymizmu. Ja nienawidzę ludzi mających w d***e wszystko co ich bezpośrednio nie dotyczy.

Gość gość
na tym forum też zło zwycięża wystarczy poczytać te głupie tematy, choroby psychiczne się szerzą w zastraszającym tempie