Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głosowałam na PIS, ale to 500zl na dziecko to koszmar jakiś

Polecane posty

Gość gość

totalna głupota! moim zdaniem zamiast tego powinny być bony na jedzenie w szkole DLA KAŻDEGO dziecka w wieku od 7 do 15 lat czyli w okresie wzrostu. A, że byłyby dla każdego to bogaci cwaniacy, by nie kombinowali jak zaniżyć swoje dochody. Dzieci nie chodziłyby głodne. A dla naprawdę biednych dzieci (tu już nauczyciele musieliby sami wskazywać je + dokumentować swoje podejrzenia np. skromny ubiór) dofinansowania do wyjazdów, biletów, książek, pomocy szkolnych itp. 500 zł to słaby pomysl.

Gość gość
oj tępa lemingowa cipciu niczym pipowicz z nowośmiesznej, wiedziałaś przecież , że to sztandarowy pomysł PIS w kampanii wyborczej. a głosowałaś? a tak naprawdę popracuj lemingu nad logiką prowokacji.

Gość gość
Polska gospodarka na tym straci najwięcej. Zabieranie pieniędzy ludziom produktywnym i przekazywanie ludziom leniwym jest tylko marnowaniem zasobów i kapitału który mógłby zostać zainwestowany bardziej racjonalnie i efektywnie.

Gość gaajowy
łe to autoru i tak lepi stoisz. Ja głupi leming dałem się nabrać na złodziejski abonament RTV i co z tego wyszło? Dałem się nabrać że tylko facet bez prawka stawia tyle fotoradarów. W zamian co? Z******i mi kilka tysiaków z OFE. Podnieśli wiek emerytalny, a dzieci mogą zapomnieć o urlopach. Bo pomio że robią w firmach państwowych ( sądy, szpitale) to mają tylko umowy śmieciowe. Ot ja durny. Ale wgadali mi że na PełO głosują tylko entelegenty. No to ruszyli wszystkie entelegenty z podwórka głosować na zbawców. Głowa do góry autor. Ja wytrzymłem to i ty wytrzymiesz. PS. jeden kumpel z podwórka nie wytszymł. Zrezygnował z kolejki do specjalisty. A zostało mu zaledwie 6 lat czekania. Ale kwiatów to trochę miał. Pozdro.

Gość gość
ludziom produktywnym i przedsiebiorczym najwiecej kasy zabiera sie na utrzymywanie armii urzędników . same podwyżki dla swoich powskich urzędników wyniosły więcej niż program 500+

Gość gość
15:07 idealne podsumowanie! Dlaczego pracujących się karze, a leniwych nierobow nagradza? Ja rozumiem, że ciąża i opieka nad dzieckiem to tez żadna frajda,ale bez dziecka można żyć i na dziecko powinien tyrac ojciec. Mógłby dostac dodatek w pracy na żonę i dziecko. Ja place wlasnie okolo 500zl podatkow przy najniższej krajowej...

Gość gość
Nie głosowałaś na pis, tylko jesteś tą obrzydliwą babą, która podpowiadała Bronkiowi "przytulmy panią, przytulmy panią" a wcześniej organizowała ekscesy pod krzyżem na Krakowskim Przedmieściu

Gość gość
Jestem za pisem nadal jeśli chodzi o ideologie. Ale 500+mogli sobie darować. I tak dziecioroby albo nie intereuuja się politykom albo głosują na to co poleca tvn,pudelek i koleżanki z wizazu i forum ciazowych czyli nowoczesna,razem i po

Gość gość
wg PiSu najlepiej gdy wszyscy będziemy biedakami na socjalu, tylko kto na to wszystko zarobi? Obecne państwo biurokratów jest naszym największym wrogiem.

Gość gość
Nawet 10 milionowe Węgry dają w przeliczeniu 360 zl na dziecko. I to od kilku lat.

Gość gość
W ubiegłym roku umarło więcej Polaków niż się urodziło.Jesteśmy krajem z najgorszą liczbą urodzeń. Rządy PO to nic nie obchodziło.Na szczescie przegrali