Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantastyczna_

Mój partner szuka wrażeń na boku?

Polecane posty

Gość fantastyczna_

Witam. Jestem z moim partnerem od 3 lat. Jak w temacie - juz rok temu przyłapałam go na dzwonieniu na dzi*wki z roksy, co tłumaczył ciekawością. Obecnie mieszkamy za granicą, on wyjechał nieco wczesniej a tuż przed moim wyjazdem przeprowadził sie w inne miejsce. Od mojego przylotu minęło juz pare tygodni. Jak mogą sie niektórzy domyślać, po starej sprawie z dzwonieniem sprawdzałam mu nieraz telefon, ale z czasem to przeszło.. Tutaj tez tego nie robiłam, ale wczoraj mnie cos tknęło. Wzięłam jego telefon podczas gdy on spał i tam znalazłam to czego szukałam.. "Agencje towarzystkie (nazwa miasta w którym mieszkamy), randki (nazwa miasta...). Zastanawia mnie czego Ci faceci tak naprawdę chcą..:) jestem atrakcyjną i pewną siebie kobietą, jesli chodzi o sferę seksu to nigdy nie było nudy, nie ma tematu tabu - wszystkie fantazje których pragnął zawsze spełniałam.. I to jest bardzo przykre, kiedy robisz dla kogos wszystko, a ta osoba jeszcze chce czegoś.. Tylko nie ze mną? I czego?

Czy to, że Cię coś tknęło, znaczy że miałaś jakieś podejrzenia, że Cię zdradza?? Czy tak po prostu?

Gość gość
jak kazdy szuka odmiany i mocnych wrazen

Gość gość
widocznie akceptujesz takie zachowanie; normalna kobieta po czyms takim zrobilaby afere i zagrozila rozstaniem, facet by sie wiecej nie odwazyl wchodzic na takie strony.

Gość fantastyczna_
Tyle razy słyszałam, ze kobiety maja to cholerne przeczucie. Właśnie ono mnie dopadło tej nocy kiedy postanowiłam znów sprawdzić jego telefon i jak widać sie nie pomyliłam. Poza tym od sytuacji sprzed roku były wieczne watpliwości, ale nie wychodziły one poza moja głowę, bo nie miałam podstaw zeby mu cos zarzucać.

Jak każdy? Cóż za generalizacja. Mocnych wrażeń w agencji towarzyskiej.... To może lepiej niech pójdzie na bungee :P

Gość gość
jak kazdy komu sie nudzi mialo byc :D

Gość gość
Moim zdaniem tak sie wlasnie konczy "spelnianie wszyatkich zachcianek" ... Facet zrobil z toba juz wszystko co chcial, nie podniecasz go juz, nie ma o czym fantazjowac na twoj temat wiec szuka wrazen na boku... I musze cie zmartwic, bo do prostytutki nik zt ciekawisci nie dzwoni i nie ucina sobie pogawedek przez telefon. On juz wtedy cie zdradzil a ty glupia wierzysz w to co chcesz uslyszec...

fantastyczna_ Spróbuj z nim pogadać i zapytać dlaczego to robił. Skoro jesteś z nim 3 lata, powinnaś zauważyć, jeżeli coś będzie kręcić. Ale moim zdaniem, skoro zrobił to drugi raz, zrobi kolejny.

Gość fantastyczna_
Spełnianie wszystkich zachcianek zle, nie spełnianie tez zle.. Ile ja to sie naczytałam wypowiedzi facetów ze kobieta po ślubie im przestała to i to robić w lozku dlatego szukają gdzie indziej, a ja robię wszystko i tez to na co mam ochotę (oczywiście mowa o podłożu seksualnym) :) niewiadomo w która stronę isc :) Nanka7 masz racje, rozmowa jest zawsze najlepsza, ale nie kazdy potrafi rozmawiać...

Skoro nie umie z Tobą rozmawiać, to jaki jest sens tego związku? Moim zdaniem miłość i zaufanie są najważniejsze. Ale jak to budować, jeżeli nie ma rozmowy?

Spełnianie wszystkich zachcianek nie jest złe. Dopóki on tak samo spełnia Twoje zachcianki, a nie, że to działa w jedną stronę.

Gość fantastyczna_
On spełniał moje, ja jego. Dlatego nie rozumiem :)

Gość gość
Ale ty glupia jestes.... Pomysl przez 10 sekund ... Po co dzwonil do prostytutki???? Cennik i zakres uslug jest na stronie... Co tam jest jeszcze do obgadania??? Koles dzwonil, zeby sie umowic i spotkac a teraz robi to samo, bo jego glupia i slepa partnerka lyknie kazde klamstwo i jeszcze sie oblize jak po robieniu mu laski ;)

Gość gość
Jeszcze to glupie 'nie rozumiem' i usmiech :) rzeczywiscie masz powod do usmiechania sie ...

Gość gość
Ok.. tylko sie nie przegrzej... Ale pomysl przez nastepne 10 sekund... Mowisz ze dzwonil kilka razy.. po co twoim zdaniem??? Robil badania rynku??? Przeciez krokolwiek z ulamkiem mozgu wie, ze dzwonil do kilku i chcial sie umowic - prawdopodobnie na konkretny dzien lub godzine - gdzie akurat nie bylo cie w poblizu - i szukal takiej co jest wolna.. dociera do ciebie cokolwiek co ja mowie???

Jezu, po raz kolejny to dzisiaj mówię. Ludzie, możecie być milsi?? Obrażanie i wyzywanie nic nie daje. Jak chcecie się powyżywać, to idźcie w ścianę pięściami uderzać. Dziewczynie i tak już jest niefajnie. Obrażanie i dowalanie nic nikomu nie pomoże.

Gość fantastyczna_
Ale ja jestem tego świadoma po co dzwonił.. Napisałam tylko, że nie rozumiem takiego zachowania facetów, którzy maja wszystko... Byłam ciekawa czego im jeszcze trzeba (i dostałam odpowiedz) i na pewno nie po to zeby go dalej zaspokajać, bo niestety ja nie ide na to, że bedzie jadał w domu i na mieście. Gdzie ja napisałam ze uwierzyłam w te głupie tłumaczenia? Polecam wypier*dolić z impetem w ścianę.

Gość fantastyczna_
Mnóstwo kobiet ma ten sam problem. Niekiedy nie cierpią tylko one ale i dzieci. Ja na szczęście zawsze moge odejść, ale na nieszczęście mieszkamy pod jednym dachem i jestem bardzo daleko od domu, wiec jestem na jego obecność narazie skazana. Dlatego dużo łatwiej byłoby mi byc w tym domu kiedy choć trochę mogłabym zrozumieć jego zachowanie. Nie chciałabym tej relacji tez kończyć z przekonaniem ze wszyscy faceci to świnie i kazdy predzej czy pozniej jw. bedzie szukał odmiany i wrażeń

Gość gość
Skoro jesteś atrakcyjna, pewna siebie kobieta i nie ma tematów tabu jeśli chodzi o sex, idź z nim na d****** Sa takie co spotykają się z parami. Wtedy się dowiesz czemu faceci tam chodzą. No chyba a ze jednak nie jesteś atrakcyjna, pewna siebie i są tematy tabu.

Gość gość
Taka jestes silna i przebojowa, ze bedziesz siedziec ze zdrajca pod jednym dachem bo masz do domu daleko???? Jestes smutna, zalosna, bez godnosci i uczepiona jak rzep portek. Tyle w temacie.

Gość gość
Mowisz ze on ma wszystko - owszem - ma wszystko - laske bez grama godnosci, ktora wybacza k****enie sie na boku bo ma daleko do domu :) brawo!

Gość gość
Ty powyżej jak taka mądra jesteś to odpowiedz czemu chodzą na d****i? W domu mają wszystko a chodzą?

Gość gość
Bo nie maja zasad, sa k****arzami, nie kochaja i nie szanuja was lub im na to pozwalacie jak autorka

Gość gość
Bo mają małe móżdżki. Dla nich liczy się tylko przygoda, czerpią z życia wszystko pełnymi garściami, szukają ciągle nowych podniet i wrażeń.Szybko się nudzą przy jednej i tej samej kobiecie są odkrywcami i wzrokowcami. Zależy jeszcze od typu samca. Im samiec bardziej krnąbrny tm gorzej w ujeżdżaniu i bardziej wymagający. Nie liczy się nikt poza NIM.

Gość gość
Nie wiem jak będziesz się starać, dbać o niego, będziesz piękna i dbała o siebie i tak Cię zdradzi, z tym, że jedni to mówią głośno inni skrywają całe życie.

Gość fantastyczna_
Gratuluje takiego ograniczenia. Ludzie powinni przed dostaniem klawiatury w ręce przejść badania czy z główka wszystko w porządku :) niektórzy potrafią napisać cos bez zawiści, a reszta? Polecam zmienić prace lub zmienić cos w swoim życiu bo wylewacie tu swoje prywatne frustracje. Przylepiona jak rzepa haha! Akurat mam tutaj dobra prace i jest ona priorytetem. Nie będę tracić takiej szansy przez to ze mi z facetem nie wyszło. Nie jestem niczyją utrzymanką, mieszkamy razem bo zwyczajnie jest tak wygodniej jesli chodzi o finanse, jesli nie bedzie zgody to zwyczajnie zmieni lokum. Poza tym to zdarzyło sie wczoraj i wywaliłam mu kawę na ławę co o tym sądzę i oczywiście ze mogłam to zrobić juz rok temu, bo jak napisała tu Nanka7 - zrobił to raz to zrobi i drugi, ale to był moj błąd, dałam mu szanse i dostałam po d***e. DOSKONALE O TYM WIEM. Po prostu nie rozumiem takiego postępowania.

Gość fantastyczna_
Dziękuję za wszystkie NORMALNE odpowiedzi.