Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

precz z królicami

Polecane posty

Gość gość

no kuźwa to wytrzymałe cholerstwo, narodzić tyle dziec i zapierdalać przy nichi, one nadają się na wieś do orania zamiast ciągnika, nie do zajebania

Gość gość
Dokładnie. Prowadzę biznes. Ciężko pracuje żeby to utrzymać i wyżyć z tego a moje podatki ida na jakieś krowy bez ambicji i polotu :o Zdolne tylko do rozmnażania się :o No, ale jak to mówią ktoś musi zapier/dalac żeby kto inny mógł się opier/dalac...

Gość gość
Uj z tego co teraz prowadzisz kiedyś przyjdzie czas na zasłużoną emeryturę Tylko te 500+ mogą ci ją zapewnić inaczej będziesz wegetować albo zdechniesz całkiem z głodu Inwestujemy w swoją przyszłość

Gość gość
przestań sobie idiotko cipę rozrywać porodami dla kogoś na emerytury, przecież te królice winny też pracować na obecne emerytury i co robią, pieprzą się i rodzą i siedzą w domu zamiast pracować.Spójrz ile osób wyjechało za granicę, a według twego tępego myślenia przecież meli pracować na obecne emerytury. Każdy małpo pracuje na swoje emerytury,, każdy teraz odkłada na swoje konto, tępa idiota

Gość gość
teraz jak jestem w kościele to się modlę o to aby pieprzonych pisowców szlag trafił, bo żeby osoby pracujące dostawały 1200-1800 zl za prace po 10-40 latach pracy a próżniaki za leżenie i pieprzenie się za darmo po 500-5,5 tys. na rodzinę to zgroza.

Gość gość
gość dziś gość dziś < --- Mali, zgorzkniali ludzie nie ogarniający więcej niż zawartość swojego kibelka :-D :-D :-D

Gość gość
a wy rozmnażający się jak królice i nie wiedzący, że teraz na emerytury każdy sam na siebie pracuje, ale to dla królic za trudne do zrozumienia, bo one myślą dolną częścią ciała.

Gość gość
cóż.. znam już kilka lasek, które nie wrócą, albo nie pójdą do pracy bo im 500+ daje kase... Jedna ma 3 dzieci- 1500zł do budżetu to jak pensja (mąż wykazuje na papierze niskie zarobki to nic, że ma lewą działalność na boku).. A ja mam 1 dziecko, pracuję, płacę za przedszkole, kredyt na mieszkanie i nikt mi nie pomaga.. :/ żałosny kraj

Gość gość
19:11 zamiast zazdrościć zrób sobie kolejne dzieci to państwo też Ci pomoże.

Gość gość
To wina RZĄDU, a nie ludzi. Skoro im się należy i państwo im daje to biorą - proste. Jakby socjalu nie było to by rodzili tyle dzieci ile są w stanie utrzymać.

Gość gość
Trzeba było głosować na kor/wina, wy idiotki, a nie teraz jojczyć !!! Sami sobie jesteście winni.

Gość gość
Puk puk. Kto tam? Odpowiada tylko echo bo autor mózgu nie ma.

Gość gość
Ja na pisiorów nie głosowałam, ani nikt z mojej rodziny. Dostali poparcie patolek i staruszek co im Rydzyk zrobił pranie mózgu.

Gość gość
Pewnie na peło głosowałaś, co? :D Cóż, gdyby wygrali to nie byłoby 500+ na dziecko, tylko 2000+ na imigranta :D Z dwojga złego lepiej finansować swoich. Było trzeba na kor/wina głosować, tylko on jest za zniesieniem socjalu!

Gość gość
Popatrzcie sobie na socjal w innych krajach UE. Nawet w SU bardziej się dba o te sprawy niż u nas. Jesteśmy na samym końcu, w samej czarnej d.upie świata. Pewnie dzięki takim debilom i debilkom jak tu. Potworne pieniądze w tym kraju idą w błoto lub do kieszeni kolesi. Tylko to co da się z tego wyrwać dla nas ma jakiś sens i przełożenie na wspólną przyszłość. Patrzcie trochę szerzej ...

Gość gość
Wiecie że na ukrainie w przeliczeniu na zl.za urodzenie dziecka dostaje sie 6 tys.zl.Za urodzenie drugiego 12 tys.a każde kolejne dziecko to 25 tys.zl.Nawet z****** Ukraina daje wiecej niź Polska.

Gość gość
Szkoda, że z tej Ukrainy ludzie uciekają tak tam dobrze. Pl przyjęła juz 1mln Ukraińców!!

Gość gość
gość dziś no i tak z***biście jest na Ukrainie ze u nas w mieście ukrainców jak mrowkow . Pracują w zakładach an produkcji za najniższa...bo tu maja lepiej niz tam .

Gość gość
do gość dziś - ty debilu pieprzony, tylko, że w UE za pracę nie dostają 1200 zł tak jak u nas tylko minimum 5-6 tysięcy.

Gość gość
a proporcja między praca a socjalem winny być duża, a nie, że z socjalu dostają 2-5 razy więcej jak za pracę, j****y rząd,

Gość gość
gość dziś To się zastanów debilu dlaczego 1200 zł zamiast 5-6 tys Tam niczego nie sprzedali i pracujesz u źródła Tu pracujesz u nich ale na obcym dla nich terenie A po to tu wleźli na fali tzw "prywatyzacji" żeby płacić ci grosze Nawet jeśli nie pracujesz tu "u nich" to sposobem naczyń połączonych zarobki wyrównują się we wszystkich sektorach i mamy to co mamy

Gość gość
to wypieprzać na ukrainę, wtedy będziecie się pieprzyć jak idioci i dostawać kupę za darmo, patologia nam w kraju nie jest potrzeba

Gość gość
do gość dziś - a wuj mnie obchodzi,że pracuje u kogoś na swoim terenie, to po cholerę mamy rząd, pracujemy i powinniśmy dostawać godne wynagrodzenia, to pierdolony rząd zamiast 500+ dawać na dzieci to winie dawać 1,5 tys. + dodatku dla osób pracującychhhhhhh, a nie leżących się, pierdolących i rozmnażających jak króliki. Ja wykonuję swoją pracę jak najlepiej to i rząd niech ją wykonuje, a jak nie chce to kopa w dupę i won.

Gość gość
no, nareszcie mogę spokojnie usiąść przy kompie, bo córa przyprowadziła mi koleżanki z rodziny wielodzietnej gdzie jest 4 dzieci, matka piątym w ciąży, te dzieci chodzą samopas, no bo matka zajęta rozmnażaniem się, ale się teraz wkurzyłam, dostają po 500 na dzieci tj. 2 tys. i jeszcze kuźwa ja mam ich niańczyć, no nie, w************m i zakazałam córce przyprowadzać tą patologie, niech sobie stara ich małpa najmie opiekunkę, w wuj dostaje za darmo to ją teraz stać.

Gość gość
gość dziś a wy rozmnażający się jak królice i nie wiedzący, że teraz na emerytury każdy sam na siebie pracuje, ale to dla królic za trudne do zrozumienia, bo one myślą dolną częścią ciała. x Zawsze każdy na siebie pracował, tylko system jest taki, że jak nie ma składek z młodszego pokolenia to nie ma na te wypracowane emerytury pieniędzy. Problem jest z tym, że normalne pracujące kobiety nie mają większych możliwości się rozmnażać, nie tracąc, czy rezygnując z pracy, co przekłada się na ich niższa emeryturę. Państwo powinno robić wszystko, aby te kobiety miały po 2-3 dzieci, a nie 1 jak to jest zazwyczaj, a finansuje właśnie niepracujące królice. Prawda jest taka, że to potomstwo będzie nauczone, że tatuś zarabia sporadycznie, mamusia wcale, a kasiora jest, to po co on ma pracować. W efekcie nie będzie z ich strony składek do zusu i do fuduszy (fundusz tez musi miec napływ gotówki, aby mógł wypłacać), więc i na emerytury. Mało tego królic i ich mężowie również nie będa mieć emerytury, lub znikomą, ale co tam. Państwo pomoże! xxx gość dziś 19:11 zamiast zazdrościć zrób sobie kolejne dzieci to państwo też Ci pomoże. x Ha ha ha, tobie pomaga, a na starość zdechniesz z głodu. Nie, nie dzieci ci nie pomogą, bo one przyzwyczajone, że masz kasę od państwa i wyślą do mopsu.

Gość gość
Nie zdechne z głodu bo będę miała emeryturę po mężu gdy umrze.Poza tym,wam 13 lat pracy.

Gość gość
Emeryturę po mężu??? A co jak do tej pory Cie zostawi??? Albo Ty pierwsza możesz umrzeć. Super zycie na starość-ej mężu możesz mi dac na nowa protezę... Hahah zero swojej niezależności! Zdana na łaskę bądź i nie swojego meza. wstyd!!!

Gość gość
Odpowiada mi bycie na łasce męża.Nie chcę pracować.Ale boje sie że jak dzieci podrosną to mąż będzie wyganiał mnie do pracy.Nie mam studiów.Skończyłam 2-letnie studium ekonomiczne o kierunku finanse rachunkowość. Nie wiem jak można chcieć pracować?Ja uwielbiam siedzieć w domu.W weekendy jeździmy na wycieczki.Teraz szykujemy sie w góry,na Ślężę.Miłego dnia!

Gość gość
a jak mąż zmieni sobie na młodszy model, bo będzie miał dosyć kury domowej, to wtedy pod most

Gość gość
Napewno nie pod most.Mąż z tych co nie uznają zdrad i rozwodów,jest ode mnie starszy o 6 lat.To dobry i religijny człowiek.Co wieczór całą rodziną klękamy do modlitwy a w ndz.nie ma mowy o opuszczeniu mszy :)